Перейти к содержанию

Natalie_88

Зварники в Канаді

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброго дня шановні форумчани!

Хотіла попросити Вашої допомоги, щоб ми чітко розуміли, які наступні кроки ми маємо роботи.

Мій чоловік зварник, має досвід роботи 7 років.

Професія зварника є затребувана у Канаді, про це ми дуже добре знаємо )))

Ми б хотіли разом їхати в Канаду на роботу.

Рівень анг. мови у нього - середній.

Порадьте, будь ласка, які наступні кроки??

Йому потрібно здавати спочатку IELTS чи нам краще звернутися до фірми ( провіреної Вами), яка зможе допомогти з роботодавцем, підготовкою усіх документів?

Він буде основним заявником, як тоді щодо мене? Я їду як дружина чи мені також потрібно дозвіл на роботу?

Буду вдячна за поради,

Наталя

Опубликовано
Хотіла попросити Вашої допомоги, щоб ми чітко розуміли, які наступні кроки ми маємо роботи.

Витаю Наталя,

Почитайте тему Federal skilled worker program (link), тоди и задасте питання по сути.

IELTS потрибен, тому готуйтесь дуже дуже! Ось и на це тема (link)

Якщо виришите що хочите пити повчитись килька курсив в коледж, вам потрибен буде IELTS Academic, так що готуйтесь до обох видразу. (до General and Academic)

Також дизнайтесь зазделегидь при вимоги вузу до иноземних студентив. На таки специальности як ваша, можливо буде необхиднисть здати математику. Ще та забава, вам скажу.

Вид себе виришила додати, що маю друга який також зварник. Вин в Канади закинчив курси, чи щось таке. Але роботу за рик так и не знайшов, повернувся до дому. Думаю погано шукав, але я свидком не була. Шукав тильки в Онтарио, правда. Поки шукав жив в батькив. Що йому дозволило не витрачати купу грошей на йижу та житло. Хлопцю 32 роки. Английська в нього дуже хороша. Розповидав що ходив на спивбесиди, але безрезультатно. Брали канадцив, та з канадським досвидом.

Не хочу вас демотивувати, але з роботою не так все солодко як здаеться.

Вчить мову, та пробуйте подаватись.

Фирму не наймайте, розбирайтеся сами. То ваше життя и ваша видповидальнисть. На сайти CIC все дуже добре написано, не зможите розибратись питайте тут и дзвонить в CIC, для пидтвердження.

Sponsorship: inside, Mississauga office

Medical: 26.02.2014

Mississauga: 10.03.2014

Sponsor: 15.07.2015

AOR: 10.03.2014

In Process: 01.10.2014

POVL: 28.07.2015

Мой Блог

Опубликовано

Я хочу додати, що нещодавно змінилися умови найму іноземних працівників - і не на користь тих самих зварювальників, наприклад. Що для отримання ПМЖ за федеральною програмою для робітників, що для отримання робочої візи на підставі самого лише джоб оферу (пропозиції про роботу) - складнощі та документи тепер приблизно однакові, тільки для ПМЖ треба вищий бал за ІЄЛТС. Ну так в будь-якому разі без мови тут дуже важко нема чого робити. Тож мисліть стратегічно, виходячи з нових правил гри (про нові правила найму іноземних працівників тут кілька разів писали в різних темах, пошукайте). І так, я б теж не радила звертатися до фірм-посередників - хоча б вже тому, що вони не готові працювати за нових умов. Ніхто ще не готовий - всі поки що оговтуються і намагаються зрозуміти, як їм тепер бути - і роботодавцям, і робітникам, і рекрутерам.

Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Опубликовано
Я хочу додати, що нещодавно змінилися умови найму іноземних працівників - і не на користь тих самих зварювальників, наприклад. Що для отримання ПМЖ за федеральною програмою для робітників, що для отримання робочої візи на підставі самого лише джоб оферу (пропозиції про роботу) - складнощі та документи тепер приблизно однакові, тільки для ПМЖ треба вищий бал за ІЄЛТС. Ну так в будь-якому разі без мови тут дуже важко нема чого робити. Тож мисліть стратегічно, виходячи з нових правил гри (про нові правила найму іноземних працівників тут кілька разів писали в різних темах, пошукайте). І так, я б теж не радила звертатися до фірм-посередників - хоча б вже тому, що вони не готові працювати за нових умов. Ніхто ще не готовий - всі поки що оговтуються і намагаються зрозуміти, як їм тепер бути - і роботодавцям, і робітникам, і рекрутерам.

Дуже Вам дякую!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...