Andriyshel Опубликовано 14 июня, 2014 Жалоба Опубликовано 14 июня, 2014 Доброго дня. Хотілося б знати що змінилося на кордоні , з моменту запровадження постанови про приховування їноземного громадянства. Чи дійсно штрафують людей які демонструють на кордоні другий паспорт. Чи потрібно доводити що ти отримав громадянство недобровільно(до досягнення 18 років) , та наскільки важко це довести. Я вибачаюся за вже неодноразово зачеплену тему , але усі відповіді які я знайшов були опубліковані до введення цієї постанови у дію. Дякую за відповідь. Андрій. Цитата
Главный Модератор fregat222 Опубликовано 15 июня, 2014 Главный Модератор Жалоба Опубликовано 15 июня, 2014 Доброго дня. Хотілося б знати що змінилося на кордоні , з моменту запровадження постанови про приховування їноземного громадянства. Чи дійсно штрафують людей які демонструють на кордоні другий паспорт. Чи потрібно доводити що ти отримав громадянство недобровільно(до досягнення 18 років) , та наскільки важко це довести. Я вибачаюся за вже неодноразово зачеплену тему , але усі відповіді які я знайшов були опубліковані до введення цієї постанови у дію. Дякую за відповідь. Андрій. Будьте любезны ссылку на НАУ. Цитата Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать
Andriyshel Опубликовано 18 июля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 18 июля, 2014 Публічно вибачаюся за дєзінформацію. Прикордонник на кордоні дивився тільки україньский паспорт. Цитата
Главный Модератор fregat222 Опубликовано 18 июля, 2014 Главный Модератор Жалоба Опубликовано 18 июля, 2014 Публічно вибачаюся за дєзінформацію. Прикордонник на кордоні дивився тільки україньский паспорт. Отлично. Слава Україні. Цитата Делай что должно и будь что будет Гарантированное получение статуса беженца, гражданство Украины/ПМЖ в Украине/еврейская и немецкая иммиграция и не только это информация о возможностей иммигрировать и эмигрировать