Agat Опубликовано 9 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 9 июня, 2013 bsa сказал: Agat сказал: valerav сказал: Agat сказал: Якщо Ви про тарифи МТС, то за 40 грн. - це не безлім. Вот и непонятно как человеку удается тратить только 40 грн в месяц и типа звонить сколько угодно... Ні, ну 40 грн. - це не безлім, але якщо контракт, то доволі багато хвилин... В мене було раніше за 25 гривень 100 хвилин. Можно обойтись и более дешевым пакетом, поскольку звонки внутри сети у большинства пакетов практически безлимитные. Ага. Безумовно! Можна й за 5, бо вхідні - безкоштовні. "Практично" - це Ви точно як самі оператори розповідають*. * Вони, тільки, зірочки ще додають, і "практично" для ЮМС зазвичай - десь 1000 хвилин - 16 годин - якщо активний бізнес, то можна й дуже швидко виговорити. І це я ще не згадую, що, все ж, іноді доводиться телефонувати на інші мережі... що... скільки там вже?.. півтори гривні нині? Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
pandaPL Опубликовано 21 ноября, 2015 Жалоба Опубликовано 21 ноября, 2015 <noindex>https://www.vodafone.ua/uk/privatnim-kliyen...ming/peredplata</noindex> За 90 гривень на місяць (15 злотих) ви отримуєте можливість безлімітних дзвінків в Україну на телефонні номери мережі Vodafone та МТС-Україна Так само ви можете отримувати безкоштовно вхідні дзвінки з цих мереж Цитата -- Від Еквадору до Німеччини один крок <noindex>facebook.com/andriy.panas</noindex>
Bishop Опубликовано 22 ноября, 2015 Жалоба Опубликовано 22 ноября, 2015 lego сказал: Добрый день всем. Эта тема может быть актуальна для многих. Знаю что такое есть и работает. Суть вопроса такова - как можно поиметь свой украинский стационарный(мобильный) телефонный номер в Польше с помощью интернета. Кто-то звонит мне, например, с Украины на мой украинский номер, а я сним разговариваю тут в Польше. Где-то на форуме эта тема затрагивалась, но немогу её найти. Элементарно. Покупаете телефон CDMA+GSM. Подключаетесь к интертелекому. Вставляете в него роуминг-карту «Вокруг света». И получаете звонки на свой номер...Подробнее на сайте интертелекома в разделе роуминг. Ссылки вставлять еще не могу Цитата
pandaPL Опубликовано 22 ноября, 2015 Жалоба Опубликовано 22 ноября, 2015 Bishop сказал: Элементарно. Покупаете телефон CDMA+GSM. Подключаетесь к интертелекому. Вставляете в него роуминг-карту «Вокруг света». И получаете звонки на свой номер...Подробнее на сайте интертелекома в разделе роуминг. Ссылки вставлять еще не могу Одне важливе уточнення - Інтертелеком вам видасть номер однієї з балтійських країн з усіма наслідками, що слідують з цього (вихідні дзвінки для українських абонентів оплачуються ними як міжнародні) Цитата -- Від Еквадору до Німеччини один крок <noindex>facebook.com/andriy.panas</noindex>
Irszy Опубликовано 22 ноября, 2015 Жалоба Опубликовано 22 ноября, 2015 Пользуюсь ОГО sip, номер на 089, многие спрашивают а разве есть такой оператор)))) можно на компе можно на андройде (не думаю что тут 4G проблема) установить его, на 0-800 по Украине бесплатно звонить... звонки принимаются без проблем, если как ТС нужны только входящие то вообще красота.... Цитата
SmartOxana Опубликовано 23 ноября, 2015 Жалоба Опубликовано 23 ноября, 2015 lego сказал: Добрый день всем. Эта тема может быть актуальна для многих. Знаю что такое есть и работает. Суть вопроса такова - как можно поиметь свой украинский стационарный(мобильный) телефонный номер в Польше с помощью интернета. Кто-то звонит мне, например, с Украины на мой украинский номер, а я сним разговариваю тут в Польше. Где-то на форуме эта тема затрагивалась, но немогу её найти. Ваша идея не так уж и нереальна, я о таком тоже слышала... Другой вариант - это приборчик majic jack... я таким когда-то пользовалась, правда в Канаде и на Украине... у меня был местный канадский номер телефона. Будучи на Украине, я могла получать звонки из Канады бесплатно. Устройство напоминало флешку и стоило около 40 долл. Цитата
neputin Опубликовано 23 ноября, 2015 Жалоба Опубликовано 23 ноября, 2015 Покупаете в Укртелекоме SIP-номер, ставите безусловную переадресацию со своего украинского мобильного номера на этот номер, на телефон ставите программу IP-телефонии, здесь покупаете нормальный мобильный интернет. Цитата
andrio88 Опубликовано 5 декабря, 2015 Жалоба Опубликовано 5 декабря, 2015 Если еще актуально. Скачайте на свой смартфон приложение Roamer - и будет вам счастье 2 года уже им пользуюсь. Цитата За мир во всем мире!
sonio1 Опубликовано 7 декабря, 2015 Жалоба Опубликовано 7 декабря, 2015 В мене теж є така потреба у користуванні своїм українським номером, тут у Польщі (так як після переїзду продовжую працювати на Україні , але віддалено). Мій директор вирішив все наступним чином: купив GSM шлюз, в який поставили мою сім-картку, підключив VPN-канал(можна і без нього, але є ризик, що хтось буде підключатися до шлюза і телефонувати куди захоче) і все налаштували. Тепер я користуюся своїм українським номером через програмку 3CX на своєму ноутбуці, так як на смартфоні, чомусь не змогли налаштували - мене чули, а я -ні. Крім оплати зв'язку по своєму тарифу на Київстарі, я більше нічого не оплачую. Без людини, яка трохи розбирається в ІР телефонії не обійтися, але не думаю, що така проблема її знайти, можна налаштувати все віддалено. Цитата