silver319 Опубликовано 30 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 30 марта, 2013 Snegok17 я б не радив вашому чоловікові звязуватися з тою Ксенією Гудим. Я її знаю особисто. І її знає вся Реджайна і повірте в не дуже хорошому плані. З нею не можна мати справ. Мама її нормальна - вона працює в компанії "Міст", через неї можна гроші в Україну слати в два рази дешевше ніж через Вестерн Юніон, а от з дочкою краще немати нічого спільного. Вона працює сама по собі і ні з якою компанією вона не звязана. Я особисто знаю 5 людей які мали з нею дуже великі проблеми. В неї просто така тактика шукати українців які тільки от от приїхали і нічого незнають і нібито вона помагає але в кінцевому результаті їй люди вині все своє життя. Доречі якби ваш чоловік звернувся б в конгрес українців в Реджайні то там би йому зразу сказали не звязуватися з Ксенією, вони це кажуть всім нюкамерам. Ви нічого не подумайте я тільки за щоб вона допомогла вашому чоловікові але чомусь так получається що ті хто з нею мають справу потім десятому скажуть щоб тримались від неї подальше - так як я Цитата Рішення їхати в Канаду: Вересень 2009 Збір документів до: Травень 2010 Отримано джоб офер: Липень 2010 Подача документів на SINP (NOC 7215): 1 Жовтня 2010 Отримано лист підтвердження: 28 Жовтня 2010 Отримав сертифікат: 30 Березня 2012 Став на канадську землю 10 Липня 2012. Добавляем свою статистику по SINP процесу сюда: <noindex>https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key...YxUkF1dWc#gid=0</noindex> <noindex></noindex>
вадим1977 Опубликовано 30 марта, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 30 марта, 2013 Вадим, как там у вас дела? Как приземление? Как впечатления?? Всем привет. Пока вроде всё нормально. Перелёт прошёл не тяжело, хотя настраивались на более тяжёлый. Впечатления нормальные. Мы правда и ехали с пониманием жизни здесь (много друзей живущих здесь по 3-5 лет). Дальше напишу больше, сегодня только интернет подключили. Цитата <noindex></noindex>
rombik Опубликовано 30 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 30 марта, 2013 Snegok17 я б не радив вашому чоловікові звязуватися з тою Ксенією Гудим. Я її знаю особисто. І її знає вся Реджайна і повірте в не дуже хорошому плані. З нею не можна мати справ. Мама її нормальна - вона працює в компанії "Міст", через неї можна гроші в Україну слати в два рази дешевше ніж через Вестерн Юніон, а от з дочкою краще немати нічого спільного. Вона працює сама по собі і ні з якою компанією вона не звязана. Я особисто знаю 5 людей які мали з нею дуже великі проблеми. В неї просто така тактика шукати українців які тільки от от приїхали і нічого незнають і нібито вона помагає але в кінцевому результаті їй люди вині все своє життя. Доречі якби ваш чоловік звернувся б в конгрес українців в Реджайні то там би йому зразу сказали не звязуватися з Ксенією, вони це кажуть всім нюкамерам. Ви нічого не подумайте я тільки за щоб вона допомогла вашому чоловікові але чомусь так получається що ті хто з нею мають справу потім десятому скажуть щоб тримались від неї подальше - так як я Хлопці це капець...Я теж роблю документи через цю Ксенію (робочу візу). Поки що нормально...Знайшла джоб оффер і зробила ЛМО..Може то мені через неї дали відмову,щось недобре зробила... Цитата
silver319 Опубликовано 30 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 30 марта, 2013 rombik все може бути, а ти її де нарив ? Цитата Рішення їхати в Канаду: Вересень 2009 Збір документів до: Травень 2010 Отримано джоб офер: Липень 2010 Подача документів на SINP (NOC 7215): 1 Жовтня 2010 Отримано лист підтвердження: 28 Жовтня 2010 Отримав сертифікат: 30 Березня 2012 Став на канадську землю 10 Липня 2012. Добавляем свою статистику по SINP процесу сюда: <noindex>https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key...YxUkF1dWc#gid=0</noindex> <noindex></noindex>
Snegok17 Опубликовано 30 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 30 марта, 2013 Snegok17 я б не радив вашому чоловікові звязуватися з тою Ксенією Гудим. Я її знаю особисто. І її знає вся Реджайна і повірте в не дуже хорошому плані. З нею не можна мати справ. Мама її нормальна - вона працює в компанії "Міст", через неї можна гроші в Україну слати в два рази дешевше ніж через Вестерн Юніон, а от з дочкою краще немати нічого спільного. Вона працює сама по собі і ні з якою компанією вона не звязана. Я особисто знаю 5 людей які мали з нею дуже великі проблеми. В неї просто така тактика шукати українців які тільки от от приїхали і нічого незнають і нібито вона помагає але в кінцевому результаті їй люди вині все своє життя. Доречі якби ваш чоловік звернувся б в конгрес українців в Реджайні то там би йому зразу сказали не звязуватися з Ксенією, вони це кажуть всім нюкамерам. Ви нічого не подумайте я тільки за щоб вона допомогла вашому чоловікові але чомусь так получається що ті хто з нею мають справу потім десятому скажуть щоб тримались від неї подальше - так як я Да это она, спросила у мужа. обращались в "конгрес українців в Реджайні" там им не чем не помогли не подсказали, Дарья (которая там) не в курсе куда идти и что делать, говорят был там до нее работник который реально помогал со всем. В общем как то печально стает. Может кто то знает людей которые действительно могут помочь в Реджайне, ПОДСКАЖИТЕ!!! Ребята еще и сами параллельно ищут работу, но и через Ксению тоже. Цитата <noindex>https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key...YxUkF1dWc#gid=0</noindex>
silver319 Опубликовано 30 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 30 марта, 2013 В конгресі українців такими проблемами не займаються. Вони помагають з оформленням форм і документів на медстраховку, сошиал іншуренс намбер, бенефіти на дітей і так далі. Цитата Рішення їхати в Канаду: Вересень 2009 Збір документів до: Травень 2010 Отримано джоб офер: Липень 2010 Подача документів на SINP (NOC 7215): 1 Жовтня 2010 Отримано лист підтвердження: 28 Жовтня 2010 Отримав сертифікат: 30 Березня 2012 Став на канадську землю 10 Липня 2012. Добавляем свою статистику по SINP процесу сюда: <noindex>https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key...YxUkF1dWc#gid=0</noindex> <noindex></noindex>
Snegok17 Опубликовано 30 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 30 марта, 2013 В конгресі українців такими проблемами не займаються. Вони помагають з оформленням форм і документів на медстраховку, сошиал іншуренс намбер, бенефіти на дітей і так далі. Ну вот пока единственный человек который пытается помочь это Ксения. как то мой оптимизм потихоньку прячется. Цитата <noindex>https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key...YxUkF1dWc#gid=0</noindex>
rombik Опубликовано 30 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 30 марта, 2013 rombik все може бути, а ти її де нарив ? Через львівських посередників... Цитата
Aidan Опубликовано 31 марта, 2013 Жалоба Опубликовано 31 марта, 2013 rombik, ну от щось мені одразу ця подача через Варшаву видалася дивною... хтозна, що там накручене. Є прямий зв"язок з майбутнім роботодавцем? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
rombik Опубликовано 1 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 апреля, 2013 rombik, ну от щось мені одразу ця подача через Варшаву видалася дивною... хтозна, що там накручене. Є прямий зв"язок з майбутнім роботодавцем? Так вже є...з представником роботодавця у Канаді...А через Варшаву не дивно-бо там все швидко роблять і результат в перший же день...подав докум.,зразу пройшов співбесіду і якщо ти їх влаштовуєш відразу медформи і на комісію....і менше чіпляються ніж у Києві... Цитата
frezzer Опубликовано 1 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 апреля, 2013 To Aidan. Люди з західних областей України в більшості подаються через Варшаву. Дороги туди кращі, їхати так само, а то й ближче, розглядають на багато швидше, шенген візи і карти поляка є дуже у багатьох. Більшість людей які подаються на робочі і студентські візи отримують медформи в день подачі, чому не подаватись? Думаю "собака зарита" не там. Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
Гость dimon80 Опубликовано 1 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 апреля, 2013 Так,я теж багато чув про Варшаву. Навіть був у товариша випадок відмови в Києві,то в Варшаві сказали що не бачуть жодних проблем. Цитата
frezzer Опубликовано 1 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 апреля, 2013 Ше би якось розізнати як на рахунок того, щоб з Варшави на ПР податися, якщо звичайно до цього справа дійде. Чи можна для тих хто не живе там постійно, чи ні? Чи можуть перенаправити в Київ потім? Хто в курсі пишіть, кажіть. Цитата Skilled Workers (NOC 7252- November 28, 2010 - Began to search for job offer December 4, 2010 - IELTS July 8, 2011 - Finally I have received my Job Offer January 26, 2012 - Application received March 14, 2012 - Acknowledged Receipt of Application February 11, 2013 - Additional documents requested January 16, 2014 - Additional documents requested July 28, 2014 - Letter of refusal has been received July 29, 2014 - The end of our immigration ambitions
Aidan Опубликовано 1 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 апреля, 2013 Люди з західних областей України в більшості подаються через Варшаву. Дороги туди кращі, їхати так само, а то й ближче, розглядають на багато швидше, шенген візи і карти поляка є дуже у багатьох. Більшість людей які подаються на робочі і студентські візи отримують медформи в день подачі, чому не подаватись? Думаю "собака зарита" не там. Ну от я ж чого й питалася - бо мій основний аплікант має національну польську візу (D), тому, звичайно, я б теж така, що подаватися через Варшаву, а не Київ. Але чула іншу інформацію - що там можуть подаватися лише українці, що мають або карту поляка, або мельдунек, а без того можуть і завернути. Тобто, сам по собі шенген або національна віза питання не вирішують... Але ми думаємо подаватися онлайн, то теж не знаю, чи має сенс вказувати Варшавський ВО... А от про ПР мені казали, що 100% Варшава розглядає лише тих, хто має там ПМЖ. Решту перенаправляють до Києва. До речі, чули, що в Києві посольство переїздить на Костьольну (м. Майдан Незалежності) - і через це подовжаться строки розгляду? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
rombik Опубликовано 1 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 апреля, 2013 Ну от я ж чого й питалася - бо мій основний аплікант має національну польську візу (D), тому, звичайно, я б теж така, що подаватися через Варшаву, а не Київ. Але чула іншу інформацію - що там можуть подаватися лише українці, що мають або карту поляка, або мельдунек, а без того можуть і завернути. Тобто, сам по собі шенген або національна віза питання не вирішують... Але ми думаємо подаватися онлайн, то теж не знаю, чи має сенс вказувати Варшавський ВО... Це не правда (Тобто, сам по собі шенген або національна віза питання не вирішують)..Я їхав у посольство по звичайній шоппінг візі і не було ніяких питань... Цитата
Aidan Опубликовано 1 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 апреля, 2013 Ромб; якщо нас завернуть - я вас знайду, будемо разом курликати під дверима на Костьольній!! А якщо серйозно, то це дійсно варіант в такому разі. Але ж тоді - а яку адресу ви вказували? Українську? Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
rombik Опубликовано 2 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 2 апреля, 2013 Ромб; якщо нас завернуть - я вас знайду, будемо разом курликати під дверима на Костьольній!! А якщо серйозно, то це дійсно варіант в такому разі. Але ж тоді - а яку адресу ви вказували? Українську? Так я вказував українську адресу...Просто у аплікації вказував 9 пункт: Country where apllying: Poland -visitor і запланований час подання документів..І все-щасливої дороги до Варшави! А якщо запитають чого саме приїхали у Варшаву,думаю frezzer дав вже відповідь на це....))) Цитата
Aidan Опубликовано 2 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 2 апреля, 2013 Все, зрозуміла; не будемо страждати на дурню, а дочекаємося ЛМО - і до Варшави... Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
rombik Опубликовано 2 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 2 апреля, 2013 Все, зрозуміла; не будемо страждати на дурню, а дочекаємося ЛМО - і до Варшави... А коли приблизно має бути ЛМО? Я збираюся у посольство на початку двадцятих чисел квітня,могли б зустрітися... Цитата
Aidan Опубликовано 2 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 2 апреля, 2013 Ой, а хто ж його знає... Пре-апрувал був ще два тижні тому, тепер, як мені пояснили, може бути в будь-який момент - і сьогодні, і за півроку... непередбачуване. Та бог з ним, з посольством; краще вже, щоб в Реджайні зустрілися! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
rombik Опубликовано 2 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 2 апреля, 2013 Ой, а хто ж його знає... Пре-апрувал був ще два тижні тому, тепер, як мені пояснили, може бути в будь-який момент - і сьогодні, і за півроку... непередбачуване. Та бог з ним, з посольством; краще вже, щоб в Реджайні зустрілися! Ви подаєтесь по якому NOC? A-B? Цитата
Aidan Опубликовано 2 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 2 апреля, 2013 B, 7312 Heavy-Duty Equipment Mechanic. Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.
Mihail_klokov Опубликовано 3 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 3 апреля, 2013 Всем ПРИВЕТ!!! Такое может быть только у меня!После ожидания визы,для кого-то короткого,а для меня так целое столетие,приходит курьером письмо . Получаю открываю, офигеваю!!! Чистый паспорт и какое-то послание. Ну все! Руки затряслись,Английские слова прочь из памяти -отказ!!! В унынии читаю письмо, и постепенно понимаю,что вообще перестал понимать что происходит. Звоню в отчаянии другу(кстати подружились здесь на форуме,Серега если ты это читаешь,огромное тебе спасибо!!!) Серега выручай ,переведи а то Я уже с ума схожу! Из письма следует что Я,должен показать это письмо пограничнику канады. Но как Я туда попаду?. Не буду вас мучить.(тех кто читает) мне просто ЗАБЫЛИ вклеить визу!!! Сегодня в темпе слетал в посольство,подождал час,пока вклеют,и Ура!!! 12 апреля Я улетаю!!! Ура товарищи!!! ТОВАРИЩ !! ВЕРЬ!!ВЗОЙДЕТ ОНА!!!!!!...... Цитата
simsim Опубликовано 3 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 3 апреля, 2013 SINP - самая популярная провинциальная программа на Украине: А в России - Manitoba PNP: Цитата
Aidan Опубликовано 3 апреля, 2013 Жалоба Опубликовано 3 апреля, 2013 Mihail_klokov, поздраляю!!! Действительно, от такого можно с ума сойти! Быстрых сборов и лёгкого лендинга! Цитата Balon Greyjoy: Hard places make hard men, and hard men rule the world.