1konstantin Опубликовано 28 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 28 апреля, 2014 Здравствуйте хотел спросить с ут-левелом надо ли заполнять какие нибудь документы на получения разрешения на везд в США? Или достаточно обяснить на границе какая цель приезда. Кто знает или уже ездил ответе , за рание благодарен Цитата
но-шпа Опубликовано 28 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 28 апреля, 2014 Здравствуйте хотел спросить с ут-левелом надо ли заполнять какие нибудь документы на получения разрешения на везд в США? Или достаточно обяснить на границе какая цель приезда. Кто знает или уже ездил ответе , за рание благодарен Извините, а что такое ут-левел? Цитата "Но не самое ли это позорное невежество - думать, что знаешь то, чего не знаешь?" Платон
Реднек Опубликовано 28 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 28 апреля, 2014 Здравствуйте хотел спросить с ут-левелом надо ли заполнять какие нибудь документы на получения разрешения на везд в США? Или достаточно обяснить на границе какая цель приезда. Кто знает или уже ездил ответе , за рание благодарен Кто такой утлевел? Для въезда в США обычно нужна действующая виза. Для ее получения нужно заполнить аппликацию и посетить консульство в вашей стране Цитата
но-шпа Опубликовано 28 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 28 апреля, 2014 Кто такой утлевел? Выяснила. Судя по ранним сообщениям автора, он - держатель венгерского паспорта. Автор, Вам сюда. Необходимо совершить ряд действий, просто так в США не пустят. <noindex>Visa Waiver Program (VWP)</noindex> Цитата "Но не самое ли это позорное невежество - думать, что знаешь то, чего не знаешь?" Платон
1konstantin Опубликовано 28 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 28 апреля, 2014 Выяснила. Судя по ранним сообщениям автора, он - держатель венгерского паспорта. Автор, Вам сюда. Необходимо совершить ряд действий, просто так в США не пустят. <noindex>Visa Waiver Program (VWP)</noindex> Да прям в точку извиняюсь надо было писать попроще. А за совет спасибо все довольно просто. Цитата
xuha Опубликовано 18 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 18 мая, 2014 підкажіть будьласка в літаку мені допоможуть заповнити папери які мені потрібні в аеропорту США? я по Англійський не розмовляю які фрази мені потрібно вивчити щоб не було проблем на таможеному та еміграційному контролі?яку мінімальну суму грошей потрібно мати з собою? Коли я летіла, нам просто роздали маленькі паперці, в яких питали: ПІБ, з якою метою лечу, чи маю з собою готівку в великому обсяці, прикраси та т.і. (вказати це обов"язково, якщо все це будеш везти назад), де буду жити - адресу, чи везу з собою щось їстівне (бо ввезення всякого насіння ,консервів, фруктів, овочів, ковбас строго заборонене). Папірці дають хвиин за 40 до посадки літака. Так що у вас буде небагато часу на заповнення. Потім ці папірці збирали працівники аеропорту ще до паспортного контролю. Потік людей дуже великий і нема місця де сісти й писати. Будете зволікати, потік людей поперед вас пройде до паспортного контролю і будете потім чекати в великій черзі. А черга буде дуже велика, бо літаки до США літять дуже великих розмірів. І людей в них набагато більше, ніж ми звикли в нашій країні. Рекомендую вам, якщо ваш телефон (або електронна книга, або планшет) дозволяє, встановити на нього оффлайновий перекладач на потрібні мови (він не потребує доступу в інтернет мережу). В такому разі, коли в літаку треба вимикати телефони від інтернет мережі, щоб не заважало навігації, можна вімкнути телефон в режим авіапереліту і використовувати оффлайновий перекладач. Завантажте декілька перекладачів. Буває так, що в деяких перекладачах не має потрібних слів. Тоді можна подивитися в іншому. Якщо телефон не дозволяє виконати такий варіант, а ви не володієте англійською взагалі, то сусід або персонал літака мало вам допоможе. Бо частіше літять англомовні. Російську мову деякі з них знають, бо теж популярна, але це не факт. Якщо ви ще зможете задати питання, то чи зрозумієте відповідь? В кінці кінців можна взяти з собою паперовий словник, або раніше вдома заготовити на папері фрази, що ви не володієте англійською і хто вам зможе допомогти. Питання на таможенному, еміграційному та паспортному контролі залежать від вашої мети поїздки. Я їхала як турист. Мене питали про: - чи сама я збирала свої речі до валізи - з якою метою я їду - куди їду - де буду жити - які місця планую відвідати - на скільки планую затриматися в країні - чи є в мене там знайомі - де живуть ці знайомі - чи є зворотні білети Якщо повезе і вам попадется веселий запитач, то може задати й смішні питання: - а чому вас так звуть, звідки таке ім’я - а скільки вам років, ой ви виглядаєте молодше.... - яку музику ви слухаєте - якщо буде така ситуація, як ви поступите... Це такий собі трьоп ні до чого, просто, щоб було веселіше виконувати нудькувату працю. Скільки брати з собою грошей - теж залежить від вашої мети поїздки та часу перебування. Наскільки я пам’ятаю, в тому папірці, що будете заповнювали в літаку, написано про дозволених 10000 доларів готівкою при собі. Це стандартна сума для європейськіх країн та США. Якщо серйозно, то ціни в США завеликі від наших. Нормальна їжа коштує достатньо більше від нашої. Шматок піци на вулиці від 1 до 3.5 доларів. Це одна з найдешевших їж там. Моя вам порада - по можливості не купуйте просто піцу - це задорого й ненадовго переб’є апетит. Поїжте краще в кубінській, мексиканській, українській кухні. Порції там як на слона. На 9 доларів велика порція з рису, м’яса, овочів та напою. Якщо ви велика людина з гарним апетитом - то ви тією порцією наїстеся на дуже велику частину дня. Якщо у вас середні потреби по їжі, то те, що ви не з’їсте, - візьміть з собою. Це нормальна практика всіх, хто продає їжу в США. Ніхто з цього не сміється. А в вас буде ще порція на поїсти згодом В літаку вам гроші ні до чого. Їжа й напої під час перельоту вже сплачені вами в білеті. Якщо захочете щось купити в дьюті фрі, то там вже на ваш смак. Кава в Старбаксі від 3,25 доларів за чашку. Цитата
xuha Опубликовано 18 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 18 мая, 2014 мене можуть розвернути в аеропорту США і відправити додому? по яким причинам? Так, вас можуть розвернути. Вже правильно сказали, якщо заподозрять в тому, що мета не співпадає з дійсністю. Це може бути нічим не підтримане особисте рішення паспортного комісара. Ми для них - країна третього світу. Й по відношенню до нас діє "презумція звинувачення". Це означає, що ми вже винуваті в тому, що хочемо там залишитися. Ваше завдання довести своєю зваженістю та чесними відповізями, що це не так. Нічого не бійтеся, якщо вам нема чого приховувати. В них така робота. Й око в них вже давно набите. Якщо ви чесно, швидко та зрозуміло, дивлячись у очі, відповідаєте на питання. То ніяких проблем бути не повинно. Ніхто не любить мямликів. Якщо ви будете стояти й тягнути гуму, то до вас будуть дуже прискіпатися. Є дуже важливий момент, з якого вас можуть завернути. Про нього я дізналася тільки тоді, коли пожила в США з місяць. Якщо ви вже колись були в США, вам паспортний комісар ставив на візі печатку з датою, скільки ві можете перебувати в країні. Якщо ви з якихось причин в попередній раз виїхали з країни пізніше тієї дати (причина не підтверджена спеціальними документами), або з моменту вчасного попереднього виїзду пройшло менше ніж півроку - можуть виникнути проблеми, з яких вас можуть завернути. Навіть, якщо у вас є підписаний робочий контракт. Якщо в вас щось співпадає з написаного вище, то вам слід пошукати людей, які працюють в США за контрактом, та попитати у них про нюанси такого в’їзду до країни. Цитата
xuha Опубликовано 18 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 18 мая, 2014 какая минимальная сумма денег при прохождения миграционного контроля должна бить наличными? могут ли они проверить мою кредитку? Нигде не встречала информацию про минимальную сумму наличных. Ни про какие кредитки и тем более наличные деньги никто ни разу у меня даже не заикнулся. Даже на кошелек не посмотрели. Просто просветили и все. Вашу материальную состоятельность проверяют на момент выдачи визы. В остальном полагаются на то, что вы человек благоразумный, и запасетесь деньгами для нормального существования. Цитата
но-шпа Опубликовано 18 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 18 мая, 2014 Нигде не встречала информацию про минимальную сумму наличных. Ни про какие кредитки и тем более наличные деньги никто ни разу у меня даже не заикнулся. Даже на кошелек не посмотрели. Просто просветили и все. Вашу материальную состоятельность проверяют на момент выдачи визы. В остальном полагаются на то, что вы человек благоразумный, и запасетесь деньгами для нормального существования. Не совсем верно про материальную самостоятельность. Есть четкие на это указания. <noindex>Здесь.</noindex> Does a foreign visitor have to carry a certain amount of money to enter the U.S.? Yes. Travelers visiting the U.S. from a foreign country must be able to prove to a CBP Officer that they have sufficient funds (i.e. credit cards, cash, travelers checks, money orders etc.) to cover their travel, lodging, entertainment, meals, etc. in order to be admitted into the U.S. CBP Officers are aware that there may be circumstances in which a traveler may have limited funds. In those cases they will determine the admissibility of the traveler based on the information provided to support the reason the traveler has insufficient funds. If you have invited someone to visit you with the understanding that you will be hosting them at your house and providing meals, etc., it is advised that you confirm your invitation in writing so that they have something to show the CBP Officer. The letter should include your full name and address. This will not guarantee their admission into the U.S., but it will help the CBP Officer fully assess their situation. У меня осенью прошлого года гости были. Наличные проверял офицер в LAX. Цитата "Но не самое ли это позорное невежество - думать, что знаешь то, чего не знаешь?" Платон