-
Всем участникам!
-
О чём говорят
-
От JaNa · Опубликовано
Вітаю, чи вдалося комусь кардинально змінити ім'я? Умовно - Оксана на Олівія. В Україні з цим питань не має, можеш хоч Трактором себе перейменувати, а от в Польщі, я так розумію, це неможливо? Чи все ж таки є шанси? Просто ім'я типово радянське і одразу видає походження, хочеться цього уникнути. Дякую. -
От costam · Опубликовано
Це його робота, він за це гроші отримує. Та й це не сам консул буде робити, а його працівники -
От @master · Опубликовано
Ну консул там спит и видит тримати у курсі справи какого то левого пассажира который документы подавал не через него и свалился ему на голову, не мог дождаться решения по гражданству -
От costam · Опубликовано
Думаю, все залежить від того, що було подано у внеску. У випадку переїзду думаю логіка така, що замість воєводи тепер консул буде вас тримати у курсі справи. Це ж стандартно передбачено, якщо людина одразу подається із закордону. А все ж що висилається, додається до справи - Президент побачить це. Тобто якщо у внеску було написано, наприклад, «хочу стати громадянином бо люблю Польщу і не бачу свого життя без неї», тоді думаю натурально виникне питання - а чому тоді переїхав у іншу країну? Якщо просто так, то моя субʼєктивна думка така, що це негативно вплине на справу. Якщо натомість скажімо у вас там хвора родичка і вам треба за нею доглядати, то це кардинально змінює перспективу -
От Chuvak · Опубликовано
Нам прийшло таке у листі. З цього я зрозумів, що якщо я переїду в Іспанію чи Україну, я маю повідомити про це уженд. Але як цей факт переїзду вплине на справу, якщо вона вже буде на етапі розгляду президентом? Можуть подумати, що кількість підстав надати громадянство зменшилась, що зменшить шанс отримати? Чи на етапі розгляду президентом, він вже має готову "опінію" від opiniodawczego, і нічого додатково не розглядається? Чи можна не повідомляти про переїзд, якщо контролюєш адресу? Я контролюю саму поштову скриньку (сусід має довіреність на отримання пошти). Питання гіпотетичне.
-