Перейти к содержанию

Zoriana

Дайте пораду, будь ласка!

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано (изменено)

Всім привіт! 

Читаючи форум, рішила попросити вашої поради в імміграції в Канаду а точніше, почути  Вашу думку. 

Ми з чоловіком (в громадському шлюбі) рішили, а тепер і мріємо іммігрувати в Канаду. Чому мріємо? Тому, що дізнавшись, вже деяку інформацію  про правила іміграції я зрозуміла, що шанси в нас мізерні. Але ми не хочемо здаватися, навіть не розпочавши. Я коротко розкажу про нас і  буду щиро вдячна Вам за любу інформацію!!!!

Мені 30 років вищої освіти не маю . Стаж роботи, в Україні продавця 1 рік і рік підприємця. Англійська на середньому рівні. IELTS ще не здавали.

Чоловік 37 років вищої освіти не має. 7 років підприємець по догляду за тваринами в Італії. Володіє італійською, англійська на початковому рівні. 

Ми зараз проживаємо в Італії але дуже хочемо в Канаду.

Розумію, що шанси в нас ніякі і по програмах ніяких ми не проходимо. Але я читала що в Канаді потрібні trucker profession  і в чоловіка є можливість попрацювати 1 рік в Україні щоб мати стаж. Чи  появиться в нас потім можливість виїхати, чи по роках нас вже не захочуть. Ми готові працювати на любих роботах.

Буду вдячна за любу інформацію!!!!!!

Изменено пользователем Zoriana
  • Главный Модератор
  • Главный Модератор
Опубликовано

Тогда, посмотрите иные иммиграционные программы иных государств. У Вас не критический (пока) возраст и специальности. Поэтому есть вероятность легально иммигрировать.

• Главный Модератор
Опубликовано
7 часов назад, fregat222 сказал:

Тогда, посмотрите иные иммиграционные программы иных государств. У Вас не критический (пока) возраст и специальности. Поэтому есть вероятность легально иммигрировать.

Дуже дякую за вашу цінну інформацію . І за потрачений час на мене. Ми подаємо завжди на Грін кард тому що там є моє сестра і один раз я пробувала відкрити візу але мені відмовили. На даний момент мій чоловік має дозвіл на роботу в Італії мої документи в процесі ми не бачимо великої різниці щоб проходити все заново в інших країнах. А Канада нас дуже цікавить, тому я ще буду вивчала надалі інформацію про програми, вивчати англійську, можливо навіть змінено роботу, щоб здобути стаж в потрібній сфері. 

Опубликовано
13 часов назад, fregat222 сказал:

Искренне желаю Вам удачи.:rolleyes:

Дякую. І Вам бажаю всього найкращого!!!!!

Только что, Zoriana сказал:

Дякую. І Вам бажаю всього найкращого!!!!!

І дуже дякую що відгукнулися на моє повідомлення!!!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...