Olemar Опубликовано 13 августа, 2019 Жалоба Опубликовано 13 августа, 2019 Всіх вітаю!!!! Планую мігрувати в Канаду з сім'єю. Я+3дітей+жінка. П'ятеро. Стаж роботи 12років. Сибір-5 європа-7 Водій механік. Маю рекомендації з фірм по перевезенню спец грузів через зімнік....(тайга) і европейських фірм на котрих працюю і до цього часу. Проживаємо всі в Польщі Мені 37. Жінці 31. Діти : 3;7;14. З чого починати???? Прийму любі варіанти та пропозиції.... Цитата
VadimI Опубликовано 14 августа, 2019 Жалоба Опубликовано 14 августа, 2019 (изменено) Починати з вивчення Англiйськоi (IELTS). Порахувати балли по федеральнiй програмi Express Entry. Знайти сайти провiнцiй. Також прочитати пару тем на форумi з назвами, типу "з чого починати". Изменено 14 августа, 2019 пользователем VadimI Цитата
Olemar Опубликовано 14 августа, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 14 августа, 2019 6 часов назад, Olemar сказал: Всіх вітаю!!!! Планую мігрувати в Канаду з сім'єю. Я+3дітей+жінка. П'ятеро. Стаж роботи 12років. Сибір-5 європа-7 Водій механік. Маю рекомендації з фірм по перевезенню спец грузів через зімнік....(тайга) і европейських фірм на котрих працюю і до цього часу. Проживаємо всі в Польщі Мені 37. Жінці 31. Діти : 3;7;14. З чого починати???? Прийму любі варіанти та пропозиції.... Дякую за інфо... З англійським більш менш. Цитата
VadimI Опубликовано 15 августа, 2019 Жалоба Опубликовано 15 августа, 2019 Не з Англiйською, а з IELTS. Це трохи рiзнi речi. Цитата
Olemar Опубликовано 15 августа, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 15 августа, 2019 5 часов назад, VadimI сказал: Не з Англiйською, а з IELTS. Це трохи рiзнi речi. Дякую уже дивлюся... Я зрозумів... Цитата