BACbOK Опубликовано 7 марта, 2017 Жалоба Опубликовано 7 марта, 2017 Доброго вечора, панове! Маю кілька запитань. 1. Скільки часу можна перебувати в Польщі на авто з українською реєстрацією (укр. номери)? 2. Чи можна виїжджати з Польщі автобусом, якщо заїхав на її територію машиною? Тобто, зараз я знаходжуся в Польщі, треба поїхати в Україну автобусом, потім повернутися сюди знову і вже назад, в Україну, приїхати знову машиною? Чи не виникне в прикордонників запитань, якщо я їхатиму автобусом, а моя машина залишиться в Польщі на кілька днів? Заздалегідь дякую за відповіді. Цитата
Главные администраторы AlexAG Опубликовано 7 марта, 2017 Главные администраторы Жалоба Опубликовано 7 марта, 2017 Доброго вечора, панове! Маю кілька запитань. 1. Скільки часу можна перебувати в Польщі на авто з українською реєстрацією (укр. номери)? 2. Чи можна виїжджати з Польщі автобусом, якщо заїхав на її територію машиною? Тобто, зараз я знаходжуся в Польщі, треба поїхати в Україну автобусом, потім повернутися сюди знову і вже назад, в Україну, приїхати знову машиною? Чи не виникне в прикордонників запитань, якщо я їхатиму автобусом, а моя машина залишиться в Польщі на кілька днів? Заздалегідь дякую за відповіді. На первый вопрос уже неоднократно отвечали. Вкратце: формально - полгода, реально - всем пофиг. На второй - да, можно. Вопросов не возникнет. Цитата