kohana Опубликовано 19 октября, 2016 Жалоба Опубликовано 19 октября, 2016 цікавить чи хтось у Тернополі займається підготовкою до цього екзамену ? Цитата
Starcrafter Опубликовано 26 октября, 2016 Жалоба Опубликовано 26 октября, 2016 цікавить чи хтось у Тернополі займається підготовкою до цього екзамену ? Мій колега так і не знайшов нормального викладача в Тернополі. Хоча і дуже старався. Наразі займається з нейтівом по скайпу за 20 доларів в годину для активної частини мови. Пасивну сам собі витянгунв на вісімки. Цитата Ужо в Канадии
35irons Опубликовано 26 октября, 2016 Жалоба Опубликовано 26 октября, 2016 цікавить чи хтось у Тернополі займається підготовкою до цього екзамену ? В этой теме спросите http://forum.chemodan.ua/index.php?showtopic=14721 Цитата NOC: Образование 2281, работа 2282 (7 лет) и 2171 (с октября 2015) 19.03.16 - IELTS L8 R8 W6 S6.5 WES: Bachelor + Master (for both main applicant and spouse) CRS: 385
Karamaz1n Опубликовано 28 октября, 2016 Жалоба Опубликовано 28 октября, 2016 Я в Тернополі готувався до IELTS з Альоною. Залишився задоволений. Репетитор, який спеціалізується саме на IELTS, в неї серйозні знання і купа матеріалів по підготовці до тесту. До listening i reading я готувався сам (потім репетитор ще допомогла, дещо підказувала на що звернути увагу), а writing i speaking повністю з репетитором. Хороший репетитор, серйозно мене підтягнула по цих секціях. Та і взагалі, приємна людина. Можете погуглити Альона (НЕ Олена) Ielts Тернопіль або можу телефон скинути в ПМ. Єдиний мінус - якщо треба швидко, то з графіком можуть бути проблеми, бо до неї купа людей ходить. Я готувався півроку тому, ціна була абсолютно адекватна. Цитата