Перейти к содержанию

Starcrafter

Смена статуса

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Не робіть цього. Хай дружина візьме відвідування по гнучкому графіку . Або бабусю привезіть. Візьміть на час навчання няню

Оце найправильніший варіант.

В академку піти не вийде міжнародному студенту. Кільком знайомим відмовили в цьому. І це правильно, до речі.

Якщо дружина кинула навчання (немає ніякої "заморозки"), то університет автоматично передає цю інформацію в immigration. Вони зобов"язані згідно закону. Оскільки робоча віза чоловіка прив"язана до студентської візи, то і чоловік автоматом втрачає статус і ви повинні поїхати з Канади негайно. Якщо чоловік бодай один день лишиться працювати після закінення терміну студентської візи (яка закінчиться, коли дружина припинить навчання), то це буде порушення канадських законів. Про імміграцію до Канади ви можете забути в такому випадку відразу. Хіба маєте кілька десятків тисяч на адвокатів, щоб щось доводити в суді з примарними шансами.

Не забудьте також повідомити MPNP про зміну в ваших планах. Як не повідомите, то можуть повідомити федерали. Якщо просрочите навіть один день і чоловік буде працювати по недійсній візі чи ви будете знаходитись по недійсній візі в Канаді, то вам буде грозити відмова по імміграції.

Опубликовано

Та не переживайте так :) Все ОК в нас. Я тут навмисне не розказую всю історію в деталях, а вони мають значення. Особливо тішать поради найняти няню - може я в якійсь не тій Канаді живу, але платити навіть мінімалку няні при зарплаті в 18 доларів в годину і маючи дружину студентку, в якої навчання 15к рік коштує, я не бачу можливим.

Канада не така вже і біла як собі можна представити, особливо з за окенану. Тут працюють такі ж люди в візових і імміграційних відділах. І вони роблять помилки. І сама система не досконала і вона не все і не завжди бачить. Те що написане на сайті СІС не завжди працює в реальності так як описано. А скільки ще там не описано. Одним словом, не все так строго як може здатись.

Итог темы. Муж получает закрытый ворк пермит заблаговременно. После жена переключается на ворк пермит или визитор статус. И вопрос решен. Единственный косяк - нельзя будет сменить работодателя мужу, но с этим можно жить.

Ужо в Канадии :)

Опубликовано
Та не переживайте так :) Все ОК в нас. Я тут навмисне не розказую всю історію в деталях, а вони мають значення. Особливо тішать поради найняти няню - може я в якійсь не тій Канаді живу, але платити навіть мінімалку няні при зарплаті в 18 доларів в годину і маючи дружину студентку, в якої навчання 15к рік коштує, я не бачу можливим.

Канада не така вже і біла як собі можна представити, особливо з за окенану. Тут працюють такі ж люди в візових і імміграційних відділах. І вони роблять помилки. І сама система не досконала і вона не все і не завжди бачить. Те що написане на сайті СІС не завжди працює в реальності так як описано. А скільки ще там не описано. Одним словом, не все так строго як може здатись.

Итог темы. Муж получает закрытый ворк пермит заблаговременно. После жена переключается на ворк пермит или визитор статус. И вопрос решен. Единственный косяк - нельзя будет сменить работодателя мужу, но с этим можно жить.

Я не знаю, в якій Канаді ви живете, але няню можна знайти і за 10 і навіть за 5 доларів за годину.

"Те що написане на сайті СІС не завжди працює в реальності так як описано. А скільки ще там не описано. Одним словом, не все так строго як може здатись."

Я не знаю, наскільки ви знайомі зсередини з цією системою, але система побудована на законах і тільки на законах. Не знаю, скільки часу ви в Канаді, але, впевнений, що ви бачите, що "порішати" тут неможливо. Немає ніде ніякої слабинки. Якщо вам поміняли статус на закритий ворк перміт, то тільки тому, що так можна зробити. Повірте, я дуже добре це знаю, бо дуже часто спілкуюсь з людьми, які працюють в immigration в уряді провінції.

Все вирішилось - радий за вас. Однак, навчання - це можливість дуже швидко влаштуватись в Канаді.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...