stark80 Опубликовано 7 февраля, 2016 Жалоба Опубликовано 7 февраля, 2016 stark80 Буду вдячний, якщо ви будете ділитись перевіреними фактами тут. Це може знадобитись не лише мені, але й тим хто має обмеження, але планує їхати в Польшу, або змінити місце проживання. Дякую! Отправляю личные сообщения вам, но в итоге так и не понял отослались они или нет, т.к. в отправленных сообщениях у меня ничего не пишется. Цитата
eanonim Опубликовано 7 февраля, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 7 февраля, 2016 Отправляю личные сообщения вам, но в итоге так и не понял отослались они или нет, т.к. в отправленных сообщениях у меня ничего не пишется. У мене та ж проблема. Глюки сайту чи що?! Приходиться повторно відправляти повідомлення, головне ставити галочку щоб повідомлення відображалось у відправлених. Намагвся вам доступно викласти свої думки, можливо щось не так. Пардон)) Цитата
Irszy Опубликовано 8 февраля, 2016 Жалоба Опубликовано 8 февраля, 2016 Маленьким фирмам пофиг, а большим то там какие-то квоты есть на количество сотрудников, то они нуждаются тут ДА..... По поводу укр. свидетельства мне кажется до одного места, надо сделать тут, ну тут делать это не в Украине..... намного легче и без взяток..... Помощь тут, ну в Польше соц. пакет вообще во всем хуже чем в той же Украине - 153 злотых.... (ну тут больше плюса принесёт паркингова карта, если есть машина....) Цитата
eanonim Опубликовано 8 февраля, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 8 февраля, 2016 По поводу укр. свидетельства мне кажется до одного места, надо сделать тут, ну тут делать это не в Украине..... намного легче и без взяток..... Помощь тут, ну в Польше соц. пакет вообще во всем хуже чем в той же Украине - 153 злотых.... (ну тут больше плюса принесёт паркингова карта, если есть машина....) Вже зрозуміло, що при переїзді до Польщі необхідно буде переоформити інвалідність(групу). Але я не стільки про це питаю юначе)) Що значить гірше ? Поясніть на фактах. Цитата
eanonim Опубликовано 12 февраля, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 12 февраля, 2016 Хто що може сказати про соціальні кооперативи в Польщі? Читав, що вони допомагаються адаптуватись людині з обмеженеми можливостями, шляхов професійної підготовки, навчанню певній професії, сприяють в отриманні роботи інвалідам тощо. Навіть за посередництва кооперативу було відкрито спеціальне кафе, де працюють лише інваліди. Чи допомагають вони іноземним інвалідам чи лише своїм? Цитата
eanonim Опубликовано 12 февраля, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 12 февраля, 2016 Вичитав, що з 2015 року в Польщі збільшилась кількість працюючих інвалідів. На це також вплинуло відкриття спеціалізованих агенств для людей з інвалідністю. Шукаю в інтернеті поки нічого не знаходжу. Можливо хтось має інформацію про такі агенства чи може дати посилання. Дякую! Цитата
eanonim Опубликовано 19 февраля, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 19 февраля, 2016 Доброго всім! Чому мовчим)) На разі хочу попитати про поліціальні школи. Чи дійсно вони розраховані на тих , хто вже перебуває в Польщі? Чи відкривають вони візу? Справа в тому, що один мій знайомий ходив по декільком поліціальним школам в Варшаві і вони сказали, що вони візу не відкривають. Цитата
Анюта90 Опубликовано 19 февраля, 2016 Жалоба Опубликовано 19 февраля, 2016 Доброго всім! Чому мовчим)) На разі хочу попитати про поліціальні школи. Чи дійсно вони розраховані на тих , хто вже перебуває в Польщі? Чи відкривають вони візу? Справа в тому, що один мій знайомий ходив по декільком поліціальним школам в Варшаві і вони сказали, що вони візу не відкривають. Была подобная тема. http://forum.chemodan.ua/index.php?showtop...%EF%EE%EB%E8%F6 Ребята писали, что визу еще как-то можно сделать, а с картой побыта будет тяжело..... Цитата
jujica Опубликовано 19 февраля, 2016 Жалоба Опубликовано 19 февраля, 2016 Доброго всім! Чому мовчим)) На разі хочу попитати про поліціальні школи. Чи дійсно вони розраховані на тих , хто вже перебуває в Польщі? Чи відкривають вони візу? Справа в тому, що один мій знайомий ходив по декільком поліціальним школам в Варшаві і вони сказали, що вони візу не відкривають. Доброго. Я так розумію, що тут, у Польщі, існують квоти, або пільги на робочі місця для інвалідів, але, інвалідів-поляків. Поліцеальні школи можуть дати довідку, що ви є студентом, це може бути приводом для отримання відповідної візи, а от якщо є можливість отримати сталий побут - робота буде. Хай щастить. Цитата
eanonim Опубликовано 19 февраля, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 19 февраля, 2016 Была подобная тема. http://forum.chemodan.ua/index.php?showtop...%EF%EE%EB%E8%F6 Ребята писали, что визу еще как-то можно сделать, а с картой побыта будет тяжело..... Тобто цей варіант виїзд до Польщі відпадає, так як він більше підходить тим іноземцям, які вже є в Польщі. Да уж складнувато все... Цитата
eanonim Опубликовано 19 февраля, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 19 февраля, 2016 Хай щастить. Дякую. З приводу працевлаштування інвалідів - поляків все ясно, але питання залишається відкритим, щодо працевлаштування українців з інвалідністю. Доречі читав, що існують спеціальні польські агенства, які влаштовують на роботу саме людей з обмеженими можливостями.Але поки не володію інформацією щодо працевлаштування ними наших. Цитата
pputnik Опубликовано 20 февраля, 2016 Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2016 Спробуйте поспілкуватися з цими людьми <noindex>лінк</noindex> Там точно є людита, котра займається працевлаштуванням, але для якої саме категорії - не пам"ятаю. Розмовляють тільки польською. Цитата Путник.
eanonim Опубликовано 20 февраля, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2016 Спробуйте поспілкуватися з цими людьми <noindex>лінк</noindex> Там точно є людита, котра займається працевлаштуванням, але для якої саме категорії - не пам"ятаю. Розмовляють тільки польською. Дякую за посилання! Цитата
stels1 Опубликовано 20 февраля, 2016 Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2016 Доброго всім! Чому мовчим)) На разі хочу попитати про поліціальні школи. Чи дійсно вони розраховані на тих , хто вже перебуває в Польщі? Чи відкривають вони візу? Справа в тому, що один мій знайомий ходив по декільком поліціальним школам в Варшаві і вони сказали, що вони візу не відкривають. Если вы хотите чтоб вам больше отвечали или может даже посоветовали, научитесь писать по-руски. Ведь здесь не только люди с Украины сидят. Очередное предупреждение вношу в журнал предупреждений за хамство и безграмотное сообщение. Еще одно предупреждение повлечет за собой временный бан. © mr.tornado Цитата
OlKon Опубликовано 20 февраля, 2016 Жалоба Опубликовано 20 февраля, 2016 Я пережив два інфаркти і думав сходити на комісію , для отримання категоріі , але почитав як то принизливо , то і не пішов ( я маю на увазі украінські реаліі) А ось у РП карта паркінгова дуже б у пригоді стала б , так що потрібно подумати Цитата
eanonim Опубликовано 21 февраля, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 21 февраля, 2016 Дякую за підтримку! Успіхів! Цитата