Перейти к содержанию

Silson

Usa 2time

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброго дня.Розкажу я свою історію цього року я їздив в США по Work and travel з тупістю повівся на легкі гроші треба було відкрити 4 акка в банках і просто виводити гроші з них ну мені за то процент.То понятно шо діло було мутне.але я відкрив їх,думав що нормально зароблю і бльше не вернуся,але воно шось не пішло і я тільки 2 рази зняв гроші по 800-900$ ( скоріш за все шо крадені були ) з одного банку,а решта акків просто качав шоб були там покупки так як я не заробив норм то я б хотів цього року поїхати,але вот мені казали що при прильоті можуть бути проблеми в аеро.

Я всі акки закрив коли летів додому прийшов в банки там мені нічого не казали + я до них сошиал не прикріплював до них.

І я боюся шо можуть бути проблеми шо мене назад додому відправлять коли прилечу.

Що ви думаєта на рахунок цього

Опубликовано
Доброго дня.Розкажу я свою історію цього року я їздив в США по Work and travel з тупістю повівся на легкі гроші треба було відкрити 4 акка в банках і просто виводити гроші з них ну мені за то процент.То понятно шо діло було мутне.але я відкрив їх,думав що нормально зароблю і бльше не вернуся,але воно шось не пішло і я тільки 2 рази зняв гроші по 800-900$ ( скоріш за все шо крадені були ) з одного банку,а решта акків просто качав шоб були там покупки так як я не заробив норм то я б хотів цього року поїхати,але вот мені казали що при прильоті можуть бути проблеми в аеро.

Я всі акки закрив коли летів додому прийшов в банки там мені нічого не казали + я до них сошиал не прикріплював до них.

І я боюся шо можуть бути проблеми шо мене назад додому відправлять коли прилечу.

Що ви думаєта на рахунок цього

Думаю сядешь ты на эдак, пару лет. В след раз головой думать надо.

Я в шоке)) еще и совета на форуме ищет))))

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...