Silson Опубликовано 16 октября, 2015 Жалоба Опубликовано 16 октября, 2015 Доброго дня.Розкажу я свою історію цього року я їздив в США по Work and travel з тупістю повівся на легкі гроші треба було відкрити 4 акка в банках і просто виводити гроші з них ну мені за то процент.То понятно шо діло було мутне.але я відкрив їх,думав що нормально зароблю і бльше не вернуся,але воно шось не пішло і я тільки 2 рази зняв гроші по 800-900$ ( скоріш за все шо крадені були ) з одного банку,а решта акків просто качав шоб були там покупки так як я не заробив норм то я б хотів цього року поїхати,але вот мені казали що при прильоті можуть бути проблеми в аеро. Я всі акки закрив коли летів додому прийшов в банки там мені нічого не казали + я до них сошиал не прикріплював до них. І я боюся шо можуть бути проблеми шо мене назад додому відправлять коли прилечу. Що ви думаєта на рахунок цього Цитата
fellow Опубликовано 19 октября, 2015 Жалоба Опубликовано 19 октября, 2015 Доброго дня.Розкажу я свою історію цього року я їздив в США по Work and travel з тупістю повівся на легкі гроші треба було відкрити 4 акка в банках і просто виводити гроші з них ну мені за то процент.То понятно шо діло було мутне.але я відкрив їх,думав що нормально зароблю і бльше не вернуся,але воно шось не пішло і я тільки 2 рази зняв гроші по 800-900$ ( скоріш за все шо крадені були ) з одного банку,а решта акків просто качав шоб були там покупки так як я не заробив норм то я б хотів цього року поїхати,але вот мені казали що при прильоті можуть бути проблеми в аеро. Я всі акки закрив коли летів додому прийшов в банки там мені нічого не казали + я до них сошиал не прикріплював до них. І я боюся шо можуть бути проблеми шо мене назад додому відправлять коли прилечу. Що ви думаєта на рахунок цього Думаю сядешь ты на эдак, пару лет. В след раз головой думать надо. Я в шоке)) еще и совета на форуме ищет)))) Цитата