Перейти к содержанию

ksena555

Є хто з Хелму?

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Потрібний юрист чи адвокат який допоможе зробити катру побуту на основі польських корнів!

А в чому, власне, проблема? Адвокат для цієї справи не потрібен.

Опубликовано
А в чому, власне, проблема? Адвокат для цієї справи не потрібен.

Я незнаю що і як робити, маю тільки довідки (свідоцтва про народження польські) оригінали що моя прабабка і прадідусь родилися і були по національності поляки і їхні документи що вони мали у власності землю

Опубликовано
Я незнаю що і як робити, маю тільки довідки (свідоцтва про народження польські) оригінали що моя прабабка і прадідусь родилися і були по національності поляки і їхні документи що вони мали у власності землю

Брати документи і йти в ужонд. Так, польську мову потрібно знати. Всерівно без неї жоден адвокат нічого не зробить.

Опубликовано
Брати документи і йти в ужонд. Так, польську мову потрібно знати. Всерівно без неї жоден адвокат нічого не зробить.

А що хтось писав про мову??? навіщо писати ні про що??

Опубликовано
А що хтось писав про мову??? навіщо писати ні про що??

Якщо Ви знаєте польську мову, то не має жодної проблеми задзвонити до Wydziału Spraw Obywatelskich i Cudzoziemcуw і запитати все, що Вас інтересує.

Або подивитись на цьому <noindex>сайті.</noindex>

Опубликовано
Дякую звісно, але в мене не має часу покі цим займатися..., мені краще заплатити людині яка б цим займалася і все!

Прикро, але дві важливі і, майже, єдині речі потрібно зробити особисто: 1) подати заявку і 2) пройти співбесіду.

І ніхто за Вас це зробити не зможе. Ні за які гроші.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...