ksena555 Опубликовано 18 февраля, 2015 Жалоба Опубликовано 18 февраля, 2015 Потрібний юрист чи адвокат який допоможе зробити катру побуту на основі польських корнів! Цитата
t1zer Опубликовано 18 февраля, 2015 Жалоба Опубликовано 18 февраля, 2015 Потрібний юрист чи адвокат який допоможе зробити катру побуту на основі польських корнів! А в чому, власне, проблема? Адвокат для цієї справи не потрібен. Цитата
ksena555 Опубликовано 18 февраля, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 18 февраля, 2015 А в чому, власне, проблема? Адвокат для цієї справи не потрібен. Я незнаю що і як робити, маю тільки довідки (свідоцтва про народження польські) оригінали що моя прабабка і прадідусь родилися і були по національності поляки і їхні документи що вони мали у власності землю Цитата
VeSler Опубликовано 18 февраля, 2015 Жалоба Опубликовано 18 февраля, 2015 Я незнаю що і як робити, маю тільки довідки (свідоцтва про народження польські) оригінали що моя прабабка і прадідусь родилися і були по національності поляки і їхні документи що вони мали у власності землю Брати документи і йти в ужонд. Так, польську мову потрібно знати. Всерівно без неї жоден адвокат нічого не зробить. Цитата
ksena555 Опубликовано 19 февраля, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 19 февраля, 2015 Брати документи і йти в ужонд. Так, польську мову потрібно знати. Всерівно без неї жоден адвокат нічого не зробить. А що хтось писав про мову??? навіщо писати ні про що?? Цитата
t1zer Опубликовано 19 февраля, 2015 Жалоба Опубликовано 19 февраля, 2015 А що хтось писав про мову??? навіщо писати ні про що?? Якщо Ви знаєте польську мову, то не має жодної проблеми задзвонити до Wydziału Spraw Obywatelskich i Cudzoziemcуw і запитати все, що Вас інтересує. Або подивитись на цьому <noindex>сайті.</noindex> Цитата
ksena555 Опубликовано 19 февраля, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 19 февраля, 2015 Дякую звісно, але в мене не має часу покі цим займатися..., мені краще заплатити людині яка б цим займалася і все! Цитата
VeSler Опубликовано 19 февраля, 2015 Жалоба Опубликовано 19 февраля, 2015 Дякую звісно, але в мене не має часу покі цим займатися..., мені краще заплатити людині яка б цим займалася і все! Прикро, але дві важливі і, майже, єдині речі потрібно зробити особисто: 1) подати заявку і 2) пройти співбесіду. І ніхто за Вас це зробити не зможе. Ні за які гроші. Цитата