Перейти к содержанию

Mmmm

Придбання авто в Угорщині нерезидентом

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброго дня всім.

Я (громадянин України) переїзджаю до Угорщини працювати на легальній основі, тобто буде видана робоча віза.

Цікавить питання, чи можу я придбати авто в Угорщині і зареєструвати його на себе:

1. якщо є прописка в Угорщині

2. прописка відсутня(орендоване житло без можливості прописки)

Якщо ні, то чи можливо, щоб угорець виписав доручення на мене? З таким дорученням чи можливо використовувати авто:

1. На території Угорщини та ЄС

2. Чи можливо заїхати в Україну?

Дякую за змістовні відповіді.

поради щодо громадянства, ризику що угорець з часом забере авто і т.д. не цікавлять.

Опубликовано
Доброго дня всім.

Я (громадянин України) переїзджаю до Угорщини працювати на легальній основі, тобто буде видана робоча віза.

Цікавить питання, чи можу я придбати авто в Угорщині і зареєструвати його на себе:

1. якщо є прописка в Угорщині

2. прописка відсутня(орендоване житло без можливості прописки)

Якщо ні, то чи можливо, щоб угорець виписав доручення на мене? З таким дорученням чи можливо використовувати авто:

1. На території Угорщини та ЄС

2. Чи можливо заїхати в Україну?

Дякую за змістовні відповіді.

поради щодо громадянства, ризику що угорець з часом забере авто і т.д. не цікавлять.

Арендовать жилё без возможности прописаться там настоятельно не рекомендую. Арендатор такой квартиры или дома умышленно уходит от налого-плачения а вы в этом содействуете.

Опубликовано

Привіт

якщо це офіційне місце праці, то машинку можна використовувати як службовий транспорт,

все що потрібно посвідчення особи (паспорт закордонний) та працівника компанії,

машинка в такому випадку буде ввжатися службовим транспортним засобом у випадку якщо вона оформлена на компанію,

ви звичайний користувач, чо стосується перебування в Україна, це довільний термін на час відрядження та супровідних документів, але не більше 3 - х місяців поспіль

Опубликовано

Я з'ясував процес.

Нерезидент може купити авто, але при постановці на облік обов'язково повинен вказати резидента(громадянина Угорщини з пропискою в Угорщині)

ще рік тому це не потрібно було, але наразі є обов'язковою умовою, так угорська поліція бути знати куди Вам відправити штраф.

ніяких інших умов не має.

Опубликовано
Я з'ясував процес.

Нерезидент може купити авто, але при постановці на облік обов'язково повинен вказати резидента(громадянина Угорщини з пропискою в Угорщині)

ще рік тому це не потрібно було, але наразі є обов'язковою умовою, так угорська поліція бути знати куди Вам відправити штраф.

ніяких інших умов не має.

А в Torzskonyv-е и в Forgalmi Engedely-е, кто, кем будет записан(а)?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...