Mmmm Опубликовано 14 февраля, 2015 Жалоба Опубликовано 14 февраля, 2015 Доброго дня всім. Я (громадянин України) переїзджаю до Угорщини працювати на легальній основі, тобто буде видана робоча віза. Цікавить питання, чи можу я придбати авто в Угорщині і зареєструвати його на себе: 1. якщо є прописка в Угорщині 2. прописка відсутня(орендоване житло без можливості прописки) Якщо ні, то чи можливо, щоб угорець виписав доручення на мене? З таким дорученням чи можливо використовувати авто: 1. На території Угорщини та ЄС 2. Чи можливо заїхати в Україну? Дякую за змістовні відповіді. поради щодо громадянства, ризику що угорець з часом забере авто і т.д. не цікавлять. Цитата
LohLess Опубликовано 14 февраля, 2015 Жалоба Опубликовано 14 февраля, 2015 Доброго дня всім. Я (громадянин України) переїзджаю до Угорщини працювати на легальній основі, тобто буде видана робоча віза. Цікавить питання, чи можу я придбати авто в Угорщині і зареєструвати його на себе: 1. якщо є прописка в Угорщині 2. прописка відсутня(орендоване житло без можливості прописки) Якщо ні, то чи можливо, щоб угорець виписав доручення на мене? З таким дорученням чи можливо використовувати авто: 1. На території Угорщини та ЄС 2. Чи можливо заїхати в Україну? Дякую за змістовні відповіді. поради щодо громадянства, ризику що угорець з часом забере авто і т.д. не цікавлять. Арендовать жилё без возможности прописаться там настоятельно не рекомендую. Арендатор такой квартиры или дома умышленно уходит от налого-плачения а вы в этом содействуете. Цитата
Gavriil Опубликовано 28 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 28 марта, 2015 Привіт якщо це офіційне місце праці, то машинку можна використовувати як службовий транспорт, все що потрібно посвідчення особи (паспорт закордонний) та працівника компанії, машинка в такому випадку буде ввжатися службовим транспортним засобом у випадку якщо вона оформлена на компанію, ви звичайний користувач, чо стосується перебування в Україна, це довільний термін на час відрядження та супровідних документів, але не більше 3 - х місяців поспіль Цитата
Mmmm Опубликовано 21 апреля, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 21 апреля, 2015 Я з'ясував процес. Нерезидент може купити авто, але при постановці на облік обов'язково повинен вказати резидента(громадянина Угорщини з пропискою в Угорщині) ще рік тому це не потрібно було, але наразі є обов'язковою умовою, так угорська поліція бути знати куди Вам відправити штраф. ніяких інших умов не має. Цитата
LohLess Опубликовано 21 апреля, 2015 Жалоба Опубликовано 21 апреля, 2015 Я з'ясував процес. Нерезидент може купити авто, але при постановці на облік обов'язково повинен вказати резидента(громадянина Угорщини з пропискою в Угорщині) ще рік тому це не потрібно було, але наразі є обов'язковою умовою, так угорська поліція бути знати куди Вам відправити штраф. ніяких інших умов не має. А в Torzskonyv-е и в Forgalmi Engedely-е, кто, кем будет записан(а)? Цитата
Enzo Опубликовано 7 мая, 2015 Жалоба Опубликовано 7 мая, 2015 А в Torzskonyv-е и в Forgalmi Engedely-е, кто, кем будет записан(а)? Хороший вопрос. Цитата