Перейти к содержанию

vovavaltorna

Віза B1b2

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Привіт! бачу Ви розбираєтесь в візах в США мені потрібна B1B2!

ситуація наступна: мені 24 р,я не одружений,музикант,працюю на державній роботі в Філармонії 6-рік,за кордоном був 1-н раз,1-віза культурна...всі справки можу дістати які потрібно! яка ймовірність,що візу мені відкриють??? враховуючи те,як я чув,що зараз Штати Україну підтримують в звязку з подіями бойовими,і ймовірність отримання зросла! ? як на Вашу думку? Дякую!

Опубликовано
ситуація наступна: мені 24 р,я не одружений,музикант,працюю на державній роботі в Філармонії 6-рік,за кордоном був 1-н раз,1-віза культурна... яка ймовірність,що візу мені відкриють??? враховуючи те,як я чув,що зараз Штати Україну підтримують в звязку з подіями бойовими,і ймовірність отримання зросла! ?

Як на мою думку, ймовірність отримання Вами візи не дуже велика, я б навіть сказала - зовсім маленька.

Дійсно, США підтримує Україну, але в зв"язку з бойовими діями зросла ймовірність неповернення туристів (особливо чоловіків). Тому я сумніваюсь, що зараз стало набагато легше отримати візу в порівнянні з минулими роками.

П.С. Моя думка може не збігатися з думкою працівників посольства :)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...