Перейти к содержанию

MykolaNikolaichuk

Допоможіть з арендою квартири в Варшаві.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Шукаю квартиру в Варшаві в сумі до 1800zl 1-2-кімнатну для сімї з 2-річною дитиною. Маю карту сталого побиту, знання мови на розмовному рівні. На данний час в Варшаві і самостійно шукаю квартиру від 1.02.15р. 40-50 доступних варіантів протелефонував - безуспішно. Основна причина відмови - мала дитина. Тактика пошуку: занходжу відповідне оголошення, телефоную, відразу повідомляю, що не є громадянином Польщі, та що є мала дитина.

Буду вдячний за безпосередню допомогу форумчан в цьому, як виявилося не простому, пошуку :icon_question:

Опубликовано

Напряму нічим не допоможу, але може Вам згодиться моя порада.

Був час, коли я працював агентом з нерухомості в Києві. Теж деякі власники одразу попереджали, що не хочуть малих дітей в квартирі. Я питав у потенційного клієнта, чи є у нього/них діти. Мені казали, що нема і йшли оглядати квартиру.

Квартира подобається, хазяїн готовий вдарити по руках, і тут клієнт повідомляє його, що в квартирі ще буде жити дитина. Деякий час вагань і хазяїн каже "ну гаразд" (так, правда, було лише одного разу).

Може Вам теж не варто одразу говорити про дитину (особливо якщо розмовляєте з брокером)? На місці, віч-на-віч, з людиною набагато легше домовитись, ніж по телефону. Запропонуйте, на крайній випадок, якісь бонуси: трохи більшу плату, ремонт крану, або нові шпалери поклеїти за свій рахунок перед виїздом. Може і хазяїн буде не таким категоричним :)

Опубликовано
Шукаю квартиру в Варшаві в сумі до 1800zl 1-2-кімнатну для сімї з 2-річною дитиною. Маю карту сталого побиту, знання мови на розмовному рівні. На данний час в Варшаві і самостійно шукаю квартиру від 1.02.15р. 40-50 доступних варіантів протелефонував - безуспішно. Основна причина відмови - мала дитина. Тактика пошуку: занходжу відповідне оголошення, телефоную, відразу повідомляю, що не є громадянином Польщі, та що є мала дитина.

Буду вдячний за безпосередню допомогу форумчан в цьому, як виявилося не простому, пошуку :icon_question:

Не надо так прямо в лоб . Сначяло узнайте о всех оплатах,скажите что имеете ПМЖ , что хотите на длительное время снять за ребенка не говорите договоритесь о встречи посмотреть ,а потом поставте перед фактом ,что есть ребенок .Ищите на gumtre там сразу пишут без ребенка или нет разницы
Опубликовано

Дякую за поради. Сьогодні знайшов. Задоволений квартирою. Для тих хто шукатиме сам хочу сказати, що без знання мови шанси на самостійний пошук практично нульові. Навіть не можу уявити як моя дружина, яка говорить на рівні 3-и річної дитини))) шукає квартиру. І ще: вірте в себе, не впадайте відразу у відчай(вчора після невдалого дня пошуків готовий був йти в агенцію)

Тему можна закрити.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...