knivets Опубликовано 12 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 12 октября, 2014 Украинское гражданство, сейчас путешествую и захотелось поехать в США. Слышал, что некоторые подавали на визу в посольстве США в Бангкоке. Собственно это и есть мой вопрос: есть ли возможность подать на B1 визу в посольствах других стран, типа Таиланда, Малайзии или Сингапура/Гонконга? Поиск по форуму результатов не дал. Если такие темы уже есть, то буду благодарен за ссылки или информацию. Цитата
но-шпа Опубликовано 12 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 12 октября, 2014 В Украине можно. П: Якщо я громадянин/громадянка іншої держави, але проживаю в Україні, чи можу я подати заяву на отримання неімміграційної візи в Києві? В: Заяви на отримання візи зазвичай рекомендується подавати в країні постійного проживання або в країні, громадянином якої є аплікант. Будь-яка особа, яка перебуває на території України на законних підставах, має право подати заяву на отримання візи США в Києві. Однак апліканти повинні приймати рішення про звернення по візу не тільки на основі зручності або затримки в призначенні співбесіди в їхній рідній країні. Необхідно враховувати також, наприклад, в якому консульському окрузі аплікант може продемонструвати тісніші зв’язки з країною проживання (де фактично звертається по візу). Логично предположить, что подобные же принципы применимы везде. Но я бы, на Вашем месте, искла информацию на сайтах Консульства США в вышеупомянутых странах. Цитата "Но не самое ли это позорное невежество - думать, что знаешь то, чего не знаешь?" Платон