Перейти к содержанию

Гость cptua

Шлях до Польщі, крізь освядчення

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброго дня!

Багато і довго читаю ваш форум, і на 9/10 питань знаходив відповідь, навіть не ставлячи їх.

І нібито, шлях до Польщі, я вже вималював, як з'явились додаткові запитання.

Вже зовсім скоро подаю документи у ППВА для оформлення візи Д. Освядчення зробили друзі-поляки, що мають свій невеличкий бізнес. Ні для кого раніш вони їх не робили. Звісно по ньому я працювати і не збиравсі.

А звідси вже і питання:

Терміни праці, в моєму освядченню, розбиті на три періоди по 2 місяці на протязі року. Як мені відомо, на основі освядчення я можу працювати пів року на протязі року. То власне запитання:

1. По приїзду до Польщі, я, коли знайду роботу, маю право на ній працювати лише у зазначенні в освядченню періоди, чи на періоди байдуже, головне пів року на протязі року?

2. Не зовсім розумію процедуру, що робити далі, щоб закріпитися у Польщі. Через три місяці мені потрібно починати оформлювати зезволєння? Так?

Власне прошу порад в двох-трьох реченнях, по найближчим діям по приїзду до РП, з цілью закріпитися там і в далекій перпективі отримати карту побиту/громадянство. (Не являюсь власником Карти Поляка)

Дякую!

Опубликовано
Терміни праці, в моєму освядченню, розбиті на три періоди по 2 місяці на протязі року. Як мені відомо, на основі освядчення я можу працювати пів року на протязі року. То власне запитання:

1. По приїзду до Польщі, я, коли знайду роботу, маю право на ній працювати лише у зазначенні в освядченню періоди, чи на періоди байдуже, головне пів року на протязі року?

2. Не зовсім розумію процедуру, що робити далі, щоб закріпитися у Польщі. Через три місяці мені потрібно починати оформлювати зезволєння? Так?

1. Новый работодатель сделает вам новое освядчення (а потом если будете работать и разрешение на работу), там будут указаны уже собственно те периоды которые вам нужны.

2. 3 месяца - это если вы уже нашли работу и исправно получаете официальную зарплату в течении этих 3 месяцев, если нет - никто у вас не примет документы на разрешение.

Опубликовано
1. Новый работодатель сделает вам новое освядчення (а потом если будете работать и разрешение на работу), там будут указаны уже собственно те периоды которые вам нужны.

2. 3 месяца - это если вы уже нашли работу и исправно получаете официальную зарплату в течении этих 3 месяцев, если нет - никто у вас не примет документы на разрешение.

а можно я встряну и поинтересуюсь: разрешение на работу это зэзволенне, так? А что собственно изменилось во всей процедуре с мая месяца? я думал теперь лишь одно разрешение нужно брать

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...