Перейти к содержанию

pandaPL

Cтрахування автомобіля АС

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Хто страхував український автомобіль в польській страховій компанії? Які тарифи?

Далеко не кожна польська страхова компанія готова страхувати автомобіль без місцевої реєстрації

--

Від Еквадору до Німеччини один крок

<noindex>facebook.com/andriy.panas</noindex>

Опубликовано
Хто страхував український автомобіль в польській страховій компанії? Які тарифи?

Далеко не кожна польська страхова компанія готова страхувати автомобіль без місцевої реєстрації

Я страховал в ПЗУ, было дороже, чем в украинской страховой. Деталей уже не помню.

Опубликовано

Вам точно АС или все-таки ОС?

Страховал машину 3 недели назад. Из 4 компаний куда звонил, согласились только в PZU.

На год ОС обошлась 1600 злотых. Из бонусов - эта ОС включает в себя зеленку на год для всех стран ЕС.

Опубликовано

Точно, только сейчас увидел, что человек спрашивал про Каско. Я писал про ОС. Кстати в Либерти Дайрект (сейчас там застрахованы наши польские машины) в стоимость включена также зеленка и для стран СНГ. Т.е. другими словами зеленка для ЕС и ближайших стран СНГ бесплатна.

Опубликовано
Точно, только сейчас увидел, что человек спрашивал про Каско. Я писал про ОС. Кстати в Либерти Дайрект (сейчас там застрахованы наши польские машины) в стоимость включена также зеленка и для стран СНГ. Т.е. другими словами зеленка для ЕС и ближайших стран СНГ бесплатна.

Liberty Direct не страхует машины, которые без польской регистрации ;(

А так, по цене, очень приятная контора.

Опубликовано

Дякую за відповіді, мене якраз цікавила страхування типу ОС (odpowiedzialnośc cywilna).

Сплутав абревіатури при створенні теми, тепер уже пізно змінювати заголовок.

Хотілось би застрахувати автомобіль за 600 злотих на рік, інакше вигідніше буде купити Зелену Карту в українській страховій компаній терміном дії на 1 рік.

--

Опубликовано
Дякую за відповіді, мене якраз цікавила страхування типу ОС (odpowiedzialnośc cywilna).

Сплутав абревіатури при створенні теми, тепер уже пізно змінювати заголовок.

Хотілось би застрахувати автомобіль за 600 злотих на рік, інакше вигідніше буде купити Зелену Карту в українській страховій компаній терміном дії на 1 рік.

В Украине купить зеленую карту будет дешевле.

Опубликовано
В Украине купить зеленую карту будет дешевле.

Однозначно. Причем, если останетесь с машиной больше года, то попросите знакомого купить для вас "зеленку" в Украине и переслать в Польшу почтой - не прийдеться выезжать из Польши.

Опубликовано
Однозначно. Причем, если останетесь с машиной больше года, то попросите знакомого купить для вас "зеленку" в Украине и переслать в Польшу почтой - не прийдеться выезжать из Польши.

Сьогодні в Україні в страховій компанії ПЗУ мені відмовили у страхуванні автомобіля за зеленою картою.

Якщо автомобіль на момент страхування не перебуває на території України, страхова компанія офіційно немає можливості видати страховку на такий автомобіль.

Так, звичайно, факт відсутності автомобіля в Україні можна замовчати, але якщо трапиться страховий випадок, то страхова компанія відмовить у відшкодуванні, а власника автомобіля чекає великий штраф через відсутність дійсної страховки.

Ось такі от справи, треба автомобілю їхати в Україну, що мати можливість його застрахувати в українській страховій компанії.

--

Опубликовано
Сьогодні в Україні в страховій компанії ПЗУ мені відмовили у страхуванні автомобіля за зеленою картою.

Якщо автомобіль на момент страхування не перебуває на території України, страхова компанія офіційно немає можливості видати страховку на такий автомобіль.

Так, звичайно, факт відсутності автомобіля в Україні можна замовчати, але якщо трапиться страховий випадок, то страхова компанія відмовить у відшкодуванні, а власника автомобіля чекає великий штраф через відсутність дійсної страховки.

Ось такі от справи, треба автомобілю їхати в Україну, що мати можливість його застрахувати в українській страховій компанії.

Сходите в другой офис и застрахуйтесь там. Мне неоднократно отправляли зеленую карту почтой. Машина, естественно, находилась в Польше в момент продажи страховки.

Опубликовано
Сходите в другой офис и застрахуйтесь там. Мне неоднократно отправляли зеленую карту почтой. Машина, естественно, находилась в Польше в момент продажи страховки.

А у вас були страхові випадки в Польщі? Ось тоді то і можуть з`являтися проблеми, якщо страховий поліс виявиться недійсним.

--

Опубликовано

Дізнався про Ubezpieczenie OC Graniczne, якраз для мого випадку - страхування цивільної відповідальності для автомобіля, який знаходиться в Польщі не на польській реєстрації.

За інформацією в Інтернеті, такий тип страхування коштує 99 злотих за 1 місяць страхування.

В реальності все виявилося набагато складніше. Багато страхових компаній взагалі не займається цим типом страхування, а ті страхові (Alianz), які у себе на сторінці рекламують цей тип страхування запросили 540 (!) злотих за 1 місяць страхування.

З великими клопотами я вийшов на маловідому страхову компанію TUZ, з'явився до них в єдиний офіс в місті, де і уклав договір пограничного страхування OC.

Коштувало мені це 120 злотих на місяць. :huh:

--

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...