Перейти к содержанию

Гость clonetrooper13

Вопросы по B1/b2

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Добрий вечір всім!

мене звати Ігор ,21 рік,студент (5 курс,дизайн інтерєру)

питання полягає в наступному:

хочу попробувати поїхати в США на 2 тижні десь на початку весни.

до цього багато разів їздив по Європі..шенгени були всі в старому паспорті ,який забрали в ДМС але в мене залишилась карта резидента Португалії(чи варто показувати її в посольстві ,при проходженні інтервю?).

Найблищим часом теж планую зїздити в Португалію (тобто в новому паспорті ,щоб стояла шенгенка) ,буду їхати мікроавтобусом,щоб і від інших країн стояли печатки.

офіційно ніде не працюю(працюю не офіційно) ,в анкеті зазначати буду ,що подорож оплачують батьки (хоча це тільки для анкети)

в Штатах нікого нема...

планую їхати сам ,люблю подорожувати...

тобто брехати в посольстві нічого не збираюсь...(нема сенсу)

на грін карту ,правда, давав свої дані та і то через те ,що мужик на вулиці попросив ,бо він за анкети гроші заробляє(чи повпливає це?)

авто нема.документів на власність теж.

рахунок у банку можна буде роздрукувати.

і на валютній картці десь 1500 дол.(чи достатньо цього на 2 тижні ?)

як можна оцінити мої шанси на получення візи?

Опубликовано
як можна оцінити мої шанси на получення візи?

Я вважаю, шанси невеликі.

Ви повинні замислитись над тим, які з наведених Вами фактів можуть свідчити про прив"язаність до Батьківщини, що спонукає Вас повернутися додому, а не залишитися в США нелегально.

Тому що стандартна причина відмов - відсутність зв"язків з Батьківщиною.

На мою думку, у Вас немає зв"язків з Батьківщиною, але чудеса бувають, треба тільки в них вірити...

P.S. На все, про що запитають на інтерв"ю, треба давати правдиву відповідь. Подача заявки для участі в лотереї (навіть якщо й запитають) вирішальної ролі у Вашому випадку не відіграє, рішення по Вашій справі буде прийняте скоріш за все До інтер"ю, виходячи з апплікаційних форм.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...