vadimgrush Опубликовано 24 ноября, 2013 Жалоба Опубликовано 24 ноября, 2013 Доброго вечора форумчани. Працюю на даний момент в Щецині. Після 4 місяців перебування в Польщі ця країна склала на мене досить хороше враження. Проте досить сильно відчувається дискомфорт через мовний барє'р. Хоча і стараюся сам за допомогою аудіозаписів та "самоучітілєй" навчатися польскому, проте розумію що на цьому далеко не заїдеш. Можливо хтось в цьому місті надає послуги репетиторства для українців чи можливо може когось порекомендувати. Буду вдячний за будь яку інформацію. Цитата
kirchevsky Опубликовано 24 ноября, 2013 Жалоба Опубликовано 24 ноября, 2013 Думаю як є така потреба, то можна я самому пошукати. Шукаэти тих хто вчить в вашому місті російської (<noindex>ЛІНК</noindex>). Дуже велика вірогідність що хтось з них вчить й навпаки - польскої, але при цьому буде знати російську чи українську. Цитата Бухгалтерия в Польше. Ответы на любые ваши вопросы.
do8 Опубликовано 25 ноября, 2013 Жалоба Опубликовано 25 ноября, 2013 Доброго вечора форумчани. Працюю на даний момент в Щецині. Після 4 місяців перебування в Польщі ця країна склала на мене досить хороше враження. Проте досить сильно відчувається дискомфорт через мовний барє'р. Хоча і стараюся сам за допомогою аудіозаписів та "самоучітілєй" навчатися польскому, проте розумію що на цьому далеко не заїдеш. Можливо хтось в цьому місті надає послуги репетиторства для українців чи можливо може когось порекомендувати. Буду вдячний за будь яку інформацію. У меня есть несколько знакомых филологов и лекторов, как русскоязычных поляков так и наших специалистов. Правда они в Варшаве и обучают не дорого он-лайн. Если вам такая форма подходит, напишите в личку - дам контакты, выберете... Цитата В жизни нет ничего, чего стоило бы бояться, есть только то, что нужно понять.
vadimgrush Опубликовано 25 ноября, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 25 ноября, 2013 У меня есть несколько знакомых филологов и лекторов, как русскоязычных поляков так и наших специалистов. Правда они в Варшаве и обучают не дорого он-лайн. Если вам такая форма подходит, напишите в личку - дам контакты, выберете... Дякую, проте онлайн - це трохи не те що я шукаю. Хочеться старим добрим методом - наживо. Скористався посиланням. Щось ніби підшукав. Буду телефонувати. Цитата
@LEX _ 555 Опубликовано 13 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 13 мая, 2014 Дякую, проте онлайн - це трохи не те що я шукаю. Хочеться старим добрим методом - наживо. Скористався посиланням. Щось ніби підшукав. Буду телефонувати. Доброго дня всім! Теж живу і працюю в Щецині. Зараз шукаю подібні курси для своєї дружини. А Ваші як результати? Знайшли щось підходяще? Цитата
JRA65 Опубликовано 14 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2014 Доброго вечора форумчани. Працюю на даний момент в Щецині. Після 4 місяців перебування в Польщі ця країна склала на мене досить хороше враження. Проте досить сильно відчувається дискомфорт через мовний барє'р. Хоча і стараюся сам за допомогою аудіозаписів та "самоучітілєй" навчатися польскому, проте розумію що на цьому далеко не заїдеш. Можливо хтось в цьому місті надає послуги репетиторства для українців чи можливо може когось порекомендувати. Буду вдячний за будь яку інформацію. <noindex>http://polskiakcent.pl/index.html</noindex> - Обучение польскому языку в Щецине Цитата