aswego Опубликовано 12 октября, 2013 Жалоба Опубликовано 12 октября, 2013 Здравствуйте! Подскажите, как нужно подтверждать свой опыт работы? Цитата
smisha Опубликовано 14 октября, 2013 Жалоба Опубликовано 14 октября, 2013 Потрібно зібрати всі необхідні документи, вказані в переліку. Якщо мені не зраджує память, то стосовно роботи потрібні трудова книжка, спеціальний лист з місць роботи, довідка про сплачені податки та внески. В процесі перевірки можуть дзвонити на роботу і перевіряти, чи ви дійсно там працюєте. Цитата <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
aswego Опубликовано 14 октября, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 14 октября, 2013 Потрібно зібрати всі необхідні документи, вказані в переліку. Якщо мені не зраджує память, то стосовно роботи потрібні трудова книжка, спеціальний лист з місць роботи, довідка про сплачені податки та внески. В процесі перевірки можуть дзвонити на роботу і перевіряти, чи ви дійсно там працюєте. Спасибо за ответ! Да, Вы правы! Нужна справка о налогах и соц. отчислениях! Я работал как self-employed, я могу только взять референсы от работадателей, клиентов - это не пройдет? Скажите, пожалуйста, во все ли иммиграционные программы нужна справка о налогах и соц. отчислениях? з.ы. А что это за справки и как они называются? Цитата
odonacer Опубликовано 15 октября, 2013 Жалоба Опубликовано 15 октября, 2013 Скажите, пожалуйста, во все ли иммиграционные программы нужна справка о налогах и соц. отчислениях? Для Манітоби не треба. Цитата
Harper Опубликовано 15 октября, 2013 Жалоба Опубликовано 15 октября, 2013 Для Манітоби не треба. а як доказати свiй зв'язок з Манiтобою, якщо ти там нiколи не був i в тебе немаэ родичiв? ще одне питання, якi профессii потрiбнi Манiтобi? Цитата