aswego Posted October 12, 2013 Report Posted October 12, 2013 Здравствуйте! Подскажите, как нужно подтверждать свой опыт работы? Quote
smisha Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 Потрібно зібрати всі необхідні документи, вказані в переліку. Якщо мені не зраджує память, то стосовно роботи потрібні трудова книжка, спеціальний лист з місць роботи, довідка про сплачені податки та внески. В процесі перевірки можуть дзвонити на роботу і перевіряти, чи ви дійсно там працюєте. Quote <noindex>-----Блог про Квебек-----</noindex>
aswego Posted October 14, 2013 Author Report Posted October 14, 2013 Потрібно зібрати всі необхідні документи, вказані в переліку. Якщо мені не зраджує память, то стосовно роботи потрібні трудова книжка, спеціальний лист з місць роботи, довідка про сплачені податки та внески. В процесі перевірки можуть дзвонити на роботу і перевіряти, чи ви дійсно там працюєте. Спасибо за ответ! Да, Вы правы! Нужна справка о налогах и соц. отчислениях! Я работал как self-employed, я могу только взять референсы от работадателей, клиентов - это не пройдет? Скажите, пожалуйста, во все ли иммиграционные программы нужна справка о налогах и соц. отчислениях? з.ы. А что это за справки и как они называются? Quote
odonacer Posted October 15, 2013 Report Posted October 15, 2013 Скажите, пожалуйста, во все ли иммиграционные программы нужна справка о налогах и соц. отчислениях? Для Манітоби не треба. Quote
Harper Posted October 15, 2013 Report Posted October 15, 2013 Для Манітоби не треба. а як доказати свiй зв'язок з Манiтобою, якщо ти там нiколи не був i в тебе немаэ родичiв? ще одне питання, якi профессii потрiбнi Манiтобi? Quote