Larten Krakow Опубликовано 24 ноября, 2013 Жалоба Опубликовано 24 ноября, 2013 Всім добривй вечір. Цікавить таке питання. Я вчуся в Луцьку на україно-польській програмі...тобто 2 роки в Луцьку і на 3й маю їхати в ПОльщі. Ми вже рахуємось в польському ВНЗ. Планую зробити польську студентську візу. І після того поїхати в ПОльщу купити авто на співвласника. Цікавить така інформація : яка вартість послуг СТО в ПОльщі, є багато інфи що в Польщі машини заїжджені. Також послуги бариг на які будуть записані ці авто (потім вони напишуть відмову від своєї частини). Ще чи можна довіряти сайту ottomoto.pl за ціну авто (дуже багато машин яким по 5 років орієнтовно коштують по 3-4к Євро). Також вартість найдешевшої страхівки. Дякую за увагу Не понял момента по барыгам? Зачем они вам, по студенческой визе и прописке в Польше можете спокойно купить на себя, и покупайте у собственников, лучше покупать тут <noindex>http://allegro.pl/samochody-149?ref=automotive-top7</noindex> и смотреть профиль того кто подаёт, как долго он на аллегро, все таки аллегро несёт какую-то ответственность за те данные что пишут в объявлениях, но не всегда, лучше взять знающего человека. Цитата Inteligentny wszystko zauważa. Głupi wszystko komentuje.© Heinrich Heine
bandit Опубликовано 24 ноября, 2013 Жалоба Опубликовано 24 ноября, 2013 А про барыг забудте. Оформляйте машину на себя. Вам нужна лишняя головная боль? Не понял момента по барыгам? Зачем они вам, по студенческой визе и прописке в Польше можете спокойно купить на себя, и покупайте у собственников, лучше покупать тут и смотреть профиль того кто подаёт, как долго он на аллегро, все таки аллегро несёт какую-то ответственность за те данные что пишут в объявлениях, но не всегда, лучше взять знающего человека. я не живу в Польщі. тому я не можу на себе оформити машину....а про бариг я читав на форумах які стоять на таможні і продають свої послуги за пару сотень $. Цитата
valerav Опубликовано 24 ноября, 2013 Жалоба Опубликовано 24 ноября, 2013 я не живу в Польщі. тому я не можу на себе оформити машину....а про бариг я читав на форумах які стоять на таможні і продають свої послуги за пару сотень $. Т.е. вы собираетесь ездить на этом авто в Украине? А на каком основании? Цитата
bandit Опубликовано 24 ноября, 2013 Жалоба Опубликовано 24 ноября, 2013 вже писалося вище.... на положеннях транзиту ... 5-10 днів Цитата
valerav Опубликовано 24 ноября, 2013 Жалоба Опубликовано 24 ноября, 2013 вже писалося вище.... на положеннях транзиту ... 5-10 днів Где вы об этом писали? И будете раз в 5-10 дней убивать день на границе? Цитата
bandit Опубликовано 24 ноября, 2013 Жалоба Опубликовано 24 ноября, 2013 Где вы об этом писали? я це не писав...писали інші люди...але слово співласник вже передбачало таку умову... И будете раз в 5-10 дней убивать день на границе? буду поки не поїду туди жити чи на роботу...щоб б стати на консульский облік Цитата