Jackamigo Опубликовано 21 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 21 июня, 2013 Помогите найти расписание автобуса Варшава-Каменец-Подольский !!! Когда именно(дни недели) отправляется из Варшавы и с какого вокзала Warszawa Zachodnia или Warszawa Stadion? По Украине всё очень просто написано на сайте <noindex>http://bus.com.ua/cgi-bin/bus-order?b=680900&r=0004</noindex> ,вот только парадокс в том,что когда узнаёшь у диспечера,то она может дать инфу только по Украине, говорит, что из Варшавы прибывает в субботу,а когда зависит от пересечения границы! Есть ещё один рейс по-моему в Понедельник из Варшавы,а вот во сколько и откуда отходит????????? Помогите-информация нужна срочно! Эта инфа уже мелькала на форуме,во только конкретных дней отправления никто так и не назвал!!!!!!!! Только цену и когда(время приблизительно в 9 00 в Кам.-Под) Цитата
Jackamigo Опубликовано 21 июня, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 21 июня, 2013 а вот какие дни отправления???? Цитата
sagee Опубликовано 21 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 21 июня, 2013 Помогите найти расписание автобуса Варшава-Каменец-Подольский !!! Когда именно(дни недели) отправляется из Варшавы и с какого вокзала Warszawa Zachodnia или Warszawa Stadion? По Украине всё очень просто написано на сайте <noindex>http://bus.com.ua/cgi-bin/bus-order?b=680900&r=0004</noindex> ,вот только парадокс в том,что когда узнаёшь у диспечера,то она может дать инфу только по Украине, говорит, что из Варшавы прибывает в субботу,а когда зависит от пересечения границы! Есть ещё один рейс по-моему в Понедельник из Варшавы,а вот во сколько и откуда отходит????????? Помогите-информация нужна срочно! Эта инфа уже мелькала на форуме,во только конкретных дней отправления никто так и не назвал!!!!!!!! Только цену и когда(время приблизительно в 9 00 в Кам.-Под) Скорее всего с Zachodniej , так как со Стадиона уже давно не ездят автобусы, только поезда. Цитата
Jackamigo Опубликовано 21 июня, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 21 июня, 2013 Кто проживает в Варшаве-помогите узнать реальный график этого автобуса!!!! Цитата
Agat Опубликовано 21 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 21 июня, 2013 Кто проживает в Варшаве-помогите узнать реальный график этого автобуса!!!! Знімок - з Варшави Заходньої. Там на фотографії видно, що в пт і сб. Вартість саме до Кам'янця - не скажу, але має бути в районі 100 зл. (Прямий до Львова коштує 90, але львівські - "узурпатори", і на них - дорожче). Ви коли саме збираєтеся? Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Agat Опубликовано 21 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 21 июня, 2013 Кто проживает в Варшаве-помогите узнать реальный график этого автобуса!!!! Знімок - з Варшави Заходньої. Там на фотографії видно, що в пт і сб. Вартість саме до Кам'янця - не скажу, але має бути в районі 100 зл. (Прямий до Львова коштує 90, але львівські - "узурпатори", і на них - дорожче). Ви коли саме збираєтеся? <noindex>http://www.e-podroznik.pl/public/timeTable...6&indexTT=1</noindex> Тут показує, що ходить тільки в суботу. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
sagee Опубликовано 21 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 21 июня, 2013 Кто проживает в Варшаве-помогите узнать реальный график этого автобуса!!!! С того что удалось узнать, то на самом деле ездит по субботам в 17. 30 с Варшави Заходней: <noindex>http://www.e-podroznik.pl/public/searching...IENIEC+PODOLSKI</noindex> Цитата
Jackamigo Опубликовано 21 июня, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 21 июня, 2013 Всем спасибо,вот только странно,почему из Кам-Под 2 раза в неделю едет,а из Варшавы один? Цитата
Agat Опубликовано 21 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 21 июня, 2013 Всем спасибо,вот только странно,почему из Кам-Под 2 раза в неделю едет,а из Варшавы один? Я ж Вам написав, що в попередньому розкладі вказано пт і сб. Не факт, що на сайті показує все повністю відповідно. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Jackamigo Опубликовано 21 июня, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 21 июня, 2013 Вы конечно не обижайтесь,но я хотел узнать конкретно ,а не приблизительно,а вы мне тут про сайты(или вы думаете интернет из Украины в Польшу не достаёт)!!!!!!!! Я с таким же успехом узнавал у диспетчера в Кам.-Подольском,по Украине это К.-П-Варшава 18-30 ср\вс,а вот только она мне ничего не могла сказать по-поводу дней и времени отправление по Варшаве!!!!!!! Но самое интересное,сказала что из Варшавы автобус приходит в Кам.-Под. в 8.30 в субботу!!!! А на выше перечисленных сайтах отправление из Варшавы 17.30 суббота!!! Поэтому кто ездил и знает конкретно-прошу поделится инфой Цитата
Agat Опубликовано 22 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 22 июня, 2013 Вы конечно не обижайтесь,но я хотел узнать конкретно ,а не приблизительно,а вы мне тут про сайты(или вы думаете интернет из Украины в Польшу не достаёт)!!!!!!!! Я с таким же успехом узнавал у диспетчера в Кам.-Подольском,по Украине это К.-П-Варшава 18-30 ср\вс,а вот только она мне ничего не могла сказать по-поводу дней и времени отправление по Варшаве!!!!!!! Но самое интересное,сказала что из Варшавы автобус приходит в Кам.-Под. в 8.30 в субботу!!!! А на выше перечисленных сайтах отправление из Варшавы 17.30 суббота!!! Поэтому кто ездил и знает конкретно-прошу поделится инфой Ви, звісно, не ображайтеся, але перед тим як "не ображатися", по-перше, уважніше читайте те, що Вам відповідають, а, по-друге, давайте відповіді на всі запитання, що Вам задають. Я Вам разів 10 написав, що на доданій фотографії написано "п'ятниця і субота" (маленькі циферки напроти "Kamieniec Podolski" - "5" (п'ятниця) і "6" (субота))!!! Тому, це не дивно, що, на справді, він два рази на тиждень з Варшави йде. Фотографія розкладу - не останньої свіжості, але, по-перше, розклад так часто не змінюється, по-друге, я таких людей тут не знаю, щоб ходили на вокзал кожного дня і перевіряли, чи, ненароком, нічого не змінилося. Більше того, запитав же Вас, коли саме треба про це дізнатися. "Конче потрібно" - це відносне поняття. Якщо Вас хвилює саме час від'їзду. То так, "бєнзіна нєт вообщє" - відправляється о 17:30 - тому й приходить зранку в суботу до Кам'янця. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Agat Опубликовано 22 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 22 июня, 2013 Вы конечно не обижайтесь,но я хотел узнать конкретно ,а не приблизительно,а вы мне тут про сайты(или вы думаете интернет из Украины в Польшу не достаёт)!!!!!!!! Я с таким же успехом узнавал у диспетчера в Кам.-Подольском,по Украине это К.-П-Варшава 18-30 ср\вс,а вот только она мне ничего не могла сказать по-поводу дней и времени отправление по Варшаве!!!!!!! Но самое интересное,сказала что из Варшавы автобус приходит в Кам.-Под. в 8.30 в субботу!!!! А на выше перечисленных сайтах отправление из Варшавы 17.30 суббота!!! Поэтому кто ездил и знает конкретно-прошу поделится инфой Сьогодні заїхав - спеціально переглянув. Інформація з фотографії (принаймні, щодо цього автобуса) - актуальна. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Jackamigo Опубликовано 22 июня, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 22 июня, 2013 Вы конечно не обижайтесь,но я хотел узнать конкретно ,а не приблизительно,а вы мне тут про сайты(или вы думаете интернет из Украины в Польшу не достаёт)!!!!!!!! Я с таким же успехом узнавал у диспетчера в Кам.-Подольском,по Украине это К.-П-Варшава 18-30 ср\вс,а вот только она мне ничего не могла сказать по-поводу дней и времени отправление по Варшаве!!!!!!! Но самое интересное,сказала что из Варшавы автобус приходит в Кам.-Под. в 8.30 в субботу!!!! А на выше перечисленных сайтах отправление из Варшавы 17.30 суббота!!! Поэтому кто ездил и знает конкретно-прошу поделится инфой Ви, звісно, не ображайтеся, але перед тим як "не ображатися", по-перше, уважніше читайте те, що Вам відповідають, а, по-друге, давайте відповіді на всі запитання, що Вам задають. Я Вам разів 10 написав, що на доданій фотографії написано "п'ятниця і субота" (маленькі циферки напроти "Kamieniec Podolski" - "5" (п'ятниця) і "6" (субота))!!! Тому, це не дивно, що, на справді, він два рази на тиждень з Варшави йде. Фотографія розкладу - не останньої свіжості, але, по-перше, розклад так часто не змінюється, по-друге, я таких людей тут не знаю, щоб ходили на вокзал кожного дня і перевіряли, чи, ненароком, нічого не змінилося. Більше того, запитав же Вас, коли саме треба про це дізнатися. "Конче потрібно" - це відносне поняття. Якщо Вас хвилює саме час від'їзду. То так, "бєнзіна нєт вообщє" - відправляється о 17:30 - тому й приходить зранку в суботу до Кам'янця. Дякую Вам,я бачу ми один одного не зрозуміємо,мене здивувало що автобус з Варшави їде пт\сб, а приїзджає в Кам.-Под. тільки в суботу ранком(другий автобус десь губиться по дорозі-диспетчерка каже тілки в субботу ранком приїзджає і все) )))))),сьогодні сходив сам на автовокзал-вже друга жіночка відповіла,що в неділю приходить теж ранком!!! Я матюкнувся і сказав ,що кожен день даєти різну інфу))))))))) Потрібно терміново взнати,чим можно передати запрошення з Варшави в понеділок десь в обід,щоб до вечора вівторка вони були в Кам.-Под,так як на середу є запис в Віз.центр((((( Запрошення мало бути готове в пятницю але не вспіли,тепер тільки в понеділок на руках в Варшаві!!! Цитата
Agat Опубликовано 23 июня, 2013 Жалоба Опубликовано 23 июня, 2013 Дякую Вам,я бачу ми один одного не зрозуміємо,мене здивувало що автобус з Варшави їде пт\сб, а приїзджає в Кам.-Под. тільки в суботу ранком(другий автобус десь губиться по дорозі-диспетчерка каже тілки в субботу ранком приїзджає і все) )))))),сьогодні сходив сам на автовокзал-вже друга жіночка відповіла,що в неділю приходить теж ранком!!! Я матюкнувся і сказав ,що кожен день даєти різну інфу))))))))) Потрібно терміново взнати,чим можно передати запрошення з Варшави в понеділок десь в обід,щоб до вечора вівторка вони були в Кам.-Под,так як на середу є запис в Віз.центр((((( Запрошення мало бути готове в пятницю але не вспіли,тепер тільки в понеділок на руках в Варшаві!!! Ну не знаю що Вам сказати. Траса Варшава-Кам'янець-Подільський - все ж, не центр міжнародного сполучення. Тут не те що з Варшави, зі Львовом не дуже гарне з'єднання. Хіба що тоді якось ще відправляти автобусами, що на Хмельницький (Вінницю) йдуть (або Київ), але вони так само не факт що кожного дня ходять. Є ще, знаю, приватні перевізники постійно "мотаються" в такому напрямку - треба запитувати. Якщо є хтось у Львові - то відправляйте через Львів. Цитата Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!
Jackamigo Опубликовано 23 июня, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 23 июня, 2013 Дякую Вам,я бачу ми один одного не зрозуміємо,мене здивувало що автобус з Варшави їде пт\сб, а приїзджає в Кам.-Под. тільки в суботу ранком(другий автобус десь губиться по дорозі-диспетчерка каже тілки в субботу ранком приїзджає і все) )))))),сьогодні сходив сам на автовокзал-вже друга жіночка відповіла,що в неділю приходить теж ранком!!! Я матюкнувся і сказав ,що кожен день даєти різну інфу))))))))) Потрібно терміново взнати,чим можно передати запрошення з Варшави в понеділок десь в обід,щоб до вечора вівторка вони були в Кам.-Под,так як на середу є запис в Віз.центр((((( Запрошення мало бути готове в пятницю але не вспіли,тепер тільки в понеділок на руках в Варшаві!!! Ну не знаю що Вам сказати. Траса Варшава-Кам'янець-Подільський - все ж, не центр міжнародного сполучення. Тут не те що з Варшави, зі Львовом не дуже гарне з'єднання. Хіба що тоді якось ще відправляти автобусами, що на Хмельницький (Вінницю) йдуть (або Київ), але вони так само не факт що кожного дня ходять. Є ще, знаю, приватні перевізники постійно "мотаються" в такому напрямку - треба запитувати. Якщо є хтось у Львові - то відправляйте через Львів. Щиро Вам вдячний,передали бусіком на Тернопіль,все ок! Цитата