Перейти к содержанию

ВиталийС2

Шукаю людину для спільного міні бізнесу в Польщі

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Вимушений змінювати щось щоб зберегти свій міні бізнес.

Потрібна людина, через яку я буду працювати.

Прозвучить смішно і не реально, але мій компаньйон в Польщі практично не буде нічого робити.

Все буду робити я, а клієнтська база в мене є, тому думаю що шанс продовжити роботу маю.

Цікавить як це робится в Польщі, пропонувати відсоток від прибутку чи якусь невелику сталу суму в місяць?

Як доказати людині що робочі відносини будуть чесними?

Як можна перераховувати гроші з України в Польщу, якщо я не можу займатися зовнішньоекономічною діяльністю?

Тільки почав над цим задумуватися, може що порадите?

Якщо потрібно заключити між мною і компаньйоном договір - підпишемо.

Людина буде моїм представником у Польщі. Роботи робити не буде,майже, але всі відносини будуть йти через неї.

То що, та людина так як і в Україні, має бути приватним підприємцем?

Питань багато, не знаю на чому акцентувати увагу, може поясните як краще це зробити?

Опубликовано
Людина буде моїм представником у Польщі. Роботи робити не буде,майже, але всі відносини будуть йти через неї.

Питань багато, не знаю на чому акцентувати увагу, може поясните як краще це зробити?

Наверное вам никто ничего не сможет подсказать пока вы не напишите подробнее, кто и что должен будет делать и в какой области... Пока же сплошной туман...

Опубликовано

Наверное вам никто ничего не сможет подсказать пока вы не напишите подробнее, кто и что должен будет делать и в какой области... Пока же сплошной туман...

Ну нифига себе замануха,сейчас посыпятся запросы по поводу работы)))) Ну не ужели вы думаете,что кто-то чем то Вам поможет в таком конструктивном предложении. Попробуйте сложить мысли в кучу,у Вас получится!!!

Опубликовано
Вимушений змінювати щось щоб зберегти свій міні бізнес.

Потрібна людина, через яку я буду працювати.

Прозвучить смішно і не реально, але мій компаньйон в Польщі практично не буде нічого робити.

Все буду робити я, а клієнтська база в мене є, тому думаю що шанс продовжити роботу маю.

Цікавить як це робится в Польщі, пропонувати відсоток від прибутку чи якусь невелику сталу суму в місяць?

Як доказати людині що робочі відносини будуть чесними?

Як можна перераховувати гроші з України в Польщу, якщо я не можу займатися зовнішньоекономічною діяльністю?

Тільки почав над цим задумуватися, може що порадите?

Якщо потрібно заключити між мною і компаньйоном договір - підпишемо.

ответил в личку

Опубликовано

ИП в Польше отвечает всем своим имуществом за деятельность! Учтите это. Если искать посредника то среди польских ООО.

Польша, Варшава

<noindex>www.ukraina-info.com</noindex>

<noindex>www.ooo.org.pl</noindex>

+48 22 201 94 95

+48 602 50 74 22

Опубликовано

Дякую всім хто відгукнувся.

На разі збираю інформацію про тариф і вже тоді , порахувавши, зможу конкретно пропонувати співпрацю.

Або " закритися" та шукати кращої долі :)

Вибачте що все так " туманно". Тому що ситуація на стадії слухів і може так статися що все минется... тому й не хочу " світитися" наперед.

Маю пропозиції, з ними й буду далі вирішувати питання.

Ще раз дякую.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...