Перейти к содержанию

Гость AHTIH

Жена имеет study permit; Я - web developer

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Моя дружина має дозвіл на навчання та вже днями вилітає в Торонто, Райерсон.

Я почав дізнаватися, які документи мені потрібні для подачі документів на отримання дозволу працювати приватним підприємцем (я створюю web-сайти та звик сам знаходити клієнтів та робити "з нуля і під ключ").

Насправді я хочу і можу якісно виконувати будь-які етапи роботи з розробки онлайн-застосувань працюючи в команді, але думаю, що простіше знайти роботу на місці. Головне для мене - якнайшвидше (протягом максимум 4-х місяців) потрапити в Канаду і бажано вже відразу мати дозвіл на роботу.

Дружина вагітна (та, судячи з усього народжуватиме там), а я шукаю можливості заробляти поруч з сім'єю. В ідеалі хочемо жити у Ванкувері.

Отже, пройшовши перший тест на сайті cic.gc.ca, я отримав перелік необхідних мені документів, прошу допомоги.

Питання:

1) Необхідно надати Доказ того, що мої здібності відповідають вимогам органів сертифікації.. (Proof that you meet the requirements of the job being offered)

Професія з загального реєстру що цілком відповідає моєму напряму діяльності - "2175 Web designers and developers".

Який документ мені потрібен, де його взяти та чи взагалі він мені необхіден? Я має велике портфоліо з переліком створених мною веб-сайтів (в тому числі і робота для OBSE).

2) Ще потрібно зробити "Proof of Business Establishment in Canada", я не зміг відразу зрозуміти що мається на увазі?

Наперед дякую!

Опубликовано

У вас повна каша в голові. Не туди зайшли, не туди дивитесь.

Вам сюди:

<noindex>http://www.cic.gc.ca/english/study/work-spouse.asp</noindex>

ворк перміт дадуть на основі дозволу на навчання дружини.

І ще почитайте цей блог

<noindex>https://kievbrandon.wordpress.com/2012/07/2...B8%D0%B7%D1%8B/</noindex>

PhD, University of Saskatchewan, started in Fall 2014.

<noindex>Blog</noindex>

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...