alyk Опубликовано 12 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 12 декабря, 2012 Доброго дня форумчани. Я знайшов один заклад який пропонує освіту в канаді це є London School of Business & Finance яка має свій кампус в Торонто і вони пропонують наступне:навчання на 2 роки яке коштує 10000-15000 за два роки!!!!!по закінченню його я отримую Higher National Diploma (HND) по своїй спеціальності, моя спеціальність фінансит (спеціальності в основному економічні). Рівень англійської мови має бути не нижчий 5.0 але якщо до нього недотягуєш, можеш поїхати на мовні курси на 3 місяці, вони є безкоштовними при умові поступлення в цей заклад. Умови на мою думку не погані, але в мене є питання. Тому прошу якщо хтось знає інформацію поділіться 1.Higher National Diploma це я так зрозумів рівень нижче бакалавра, тому скільки потрібно вчитись до рівня бакалавра??? 2.Якщо не продовжувати навчання, то з HND по фінансах на яку роботу можна претендувати і які тоді приблизний рівень зарплат??? 3.Під час навчання чи зразу я отримаю work permit якщо ні то через який період часу.??? 4.По work permit під час навчання я маю право працювати не більше 20 год в тиждень. Чи можна знайти роботу понад 20 год в тиждень??? і чи це буде не ризиково для подальшого легального проживання в Канаді??? 5. Взагалі який рівень зарплат для студентів??? Просто на даний момент я хочу поїхати в Канаду для подальшої легалізації там. За будь які відповіді буду дуже вдячний!!!! Цитата
Zimina Опубликовано 12 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 12 декабря, 2012 Насколько я знаю, получить опен ворк пермит после окончания этого ВУЗа нельзя, т.е. иммигрировать практически невозможно. Хотя я по весне эту информацию проверяла, может что-то изменилось. Цитата
odonacer Опубликовано 12 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 12 декабря, 2012 Лично я бы не обращал винимание на все, чего нету в<noindex> этом</noindex> списке. Цитата
alyk Опубликовано 13 декабря, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 13 декабря, 2012 Насколько я знаю, получить опен ворк пермит после окончания этого ВУЗа нельзя, т.е. иммигрировать практически невозможно. Хотя я по весне эту информацию проверяла, может что-то изменилось. Тобто на скільки я зрозумів це є не акредитований вуз????Де можна перевірити??? Може поділитесь ссилочкою Дякую!! Цитата
Abia Опубликовано 13 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 13 декабря, 2012 Вам ссылочку дали выше Там список учебных заведений. Выбирайте из предложенных на официальном сайте. Цитата 27.05.14 Интервью в Варшаве (Выездная сессия) 17.06.14 Invitation to apply 18.12.14 LOA received (на почте с 18.11) 07.01.15 Documents in CIC 15.04.15 Номер файла ай-яй-яй 11.05.15 Номер UCI, EP 08.06.15 Мед. формы, запрос на доп.док. 23.07.15 Запрос справки о несудимости 7.07.15 Медицина 27.07.15 ПОВЛ 17.08.15 Визы в паспортах
alyk Опубликовано 13 декабря, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 13 декабря, 2012 Вам ссылочку дали выше Там список учебных заведений. Выбирайте из предложенных на официальном сайте. Зрозумів Дякую!!! Цитата