Перейти к содержанию

Bern

Проезд Перемышль-Львов

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Подскажите где искать маршрутку в Перемышле. Прилетаю в Краков, из Кракова хочу добраться до Львова. Думаю поездом до Перемышля, а оттуда пешком через кордон, потом маршруткой до Львова. Прилетаю в Краков в 11 утра. В Перемышле буду около 18:00. Подскажите чего дельного по маршруту. Буду ехать в Воскресение 26го мая.

Опубликовано
Подскажите где искать маршрутку в Перемышле. Прилетаю в Краков, из Кракова хочу добраться до Львова. Думаю поездом до Перемышля, а оттуда пешком через кордон, потом маршруткой до Львова. Прилетаю в Краков в 11 утра. В Перемышле буду около 18:00. Подскажите чего дельного по маршруту. Буду ехать в Воскресение 26го мая.

На справді, треба Вам поспішити буде. Остання маршрутка від кордону йде десь до 8-ї. Як на неї не встигнете, то або вже "автостопом", або якось перекладними автобусами через Мостиську.

(Не забувайте +1 годину переведення годинника).

Тим більше, в такий час маршрутки вже не дуже до кордону ходитимуть (принаймні приватні).

Значить, так. Приватна знаходиться одразу з лівої сторони при виході з підземного переходу біля забору (підземний перехід, що веде з колій) - йти Вам ним треба в протилежну сторону від залізничного вокзалу (до автовокзалу) - в напрямку 4-го перону (потяг прибуває на 1-, 2-й перон). Там все будете бачити... Відстані - 50-100 м. :)

На маршрутці - табличка "Медика".

Але. Якщо прийдете і не буде жодних маршруток, або, як запитаєте (там, буває, на інші напрямки стоять), і підкажуть, що більше не буде саме на Медику, то ходить ще міський автобус (або, буває, що дуже довго треба чекати - до години (по-наповненості)).

Він ходить в протилежній стороні від колій... Треба трохи пройтися: повертаєтеся назад, через тунель виходите на протилежну сторону. Поряд справа - привокзальна площа. Йдете лівою стороною площі (спиною від будівлі вокзалу) - буде перехрестя зі світлофором. Переходите і вузькою вулицею так і прямо ще йдете до перетину з наступною вулицею. Трохи зліва далі буде зупинка (там не промахнетеся - односторонній рух). Вам потрібен автобус №9. Він - якийсь "напівприватний", тому, на табличках на зупинці про нього ніде не згадується. :) Але якщо володієте польською, то можете запитати у людей на зупинці - зазвичай, всі знають, коли має бути і чи має ще бути взагалі. Але він не дуже часто ходить зазвичай... Чи раз на годину, чи й того рідше.

В крайньому випадку, якщо нічого вже не буде, то... беріть таксі. Два роки тому від кордону вночі коштувало це задоволення до Перемишля 40 злотих. А скільки зараз, і скільки вдень (нічний тариф - дорожчий) - не підкажу.

З автостанції також взагалі ходить автобус Перемишль-Львів кілька разів на день, але, думаю, ввечері в такий час його вже не буде.

:wacko:

Ти щасливий і тебе переповнює вдячність до всього людства?! Не розгублюйся! Став лайк!

Опубликовано

Подскажите знающие, в какой день лучше всего переходить границу (пеший переход...что-бы народу мало было)? Думаю в выходные, но если кто подскажет точно из опыта - буду благодарен.

Опубликовано
Подскажите знающие, в какой день лучше всего переходить границу (пеший переход...что-бы народу мало было)? Думаю в выходные, но если кто подскажет точно из опыта - буду благодарен.

Лучший день для пешего перехода это воскресенье. Проверено мною на практике.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...