Перейти к содержанию

Гость tasty

Отдал паспорта в посольство. Сколько ждать?

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Отдал в пятницу паспорта ...жду, наверное только по понедельникам и средам звонят.

Подача заяви та отримання паспортів

Подати заяву можна надіславши її поштою, комерційною кур’єрською службою, або особисто до Посольства. Якщо Ви плануєте подавати заяву особисто, то повний пакет документів можна здати в Посольство в будь-який день з понеділка по п’ятницю крім святкових днів з 8:30 до 16:00. Заявників, що вирішили подати заяву особисто, просимо залишати повний пакет документів у співробітників служби безпеки Посольства, які, в свою чергу, передаватимуть їх до візового відділу. Посольство не надає підтвердження отримання документів. Якщо Вам необхідне таке підтвердження, радимо скористатись кур’єрською службою доставки.

Зазначте, що для вчасного розгляду заяви та покращення сервісу клієнтів лише ті заяви, що містять штрих-код, прийматимуться візовим відділом. Ці заяви повинні бути заповнені в електронному вигляді на комп’ютері та активовані за допомогою кнопки "Validate". Заяви, заповнені від руки та/або подані без штрих-коду, не розглядатимуться та будуть повернені заявникам.

Якщо Ви плануєте забрати свій паспорт з рішенням по справі особисто, просимо не приходити до Посольства до того часу, поки ми не зв’яжемося з Вами.

Увага! Видача паспортів здійснюється лише по понеділках та середах. Паспорти не видаватимуться в інші дні. Ми наполегливо радимо користуватись послугами кур’єрської компанії задля своєчасного отримання паспортів.

Заявники можуть надіслати заяву скориставшись будь-якою службою доставки. Зауважте одначе, що ,постійно докладаючи зусиль для покращення рівня обслуговування, Посольство налагодило відправлення паспортів через кур’єрську службу Federal Express,що дає можливість повертати паспорти у стислий термін та уникати необхідності приїжджати до Посольства за паспортом. Ваш паспорт буде доставлений у будь-який кінець України за фіксованим тарифом у 60 гривень. Будь ласка, зауважте, що даний тариф сплачується за кожен паспорт. Оплату за доставку можна зробити одночасно з оплатою за розгляд заяви на візу у ПроКредит Банку. Повний список відділень ПроКредит Банку дивіться на їх сайті.

Увага! Заявникам, що вирішили скористатися послугою доставки паспортів за допомогою компанії Federal Express, необхідно додати до пакету документів не тільки квитанцію про оплату послуги, але й накладну з інформацією про адресу доставки. Завітайте, будь ласка, на веб-сторінку компанії Federal Express для отримання детальної інформації щодо заповнення такої накладної.

Відсутніть даної накладної в пакеті документів може спричинити додаткові затримки

<noindex>http://www.canadainternational.gc.ca/ukrai...=ukr&view=d</noindex>

Опубликовано
Есть позвонили.

10 дней ждал.

Поздравляю с визами!!!

теперь впереди все только хорошее! удачного лендинга!!

Каждый законченный этап открывает новые возможности

Опубликовано
Есть позвонили.

10 дней ждал.

Поздравляю с визами!!!

теперь впереди все только хорошее! удачного лендинга!!

Спасибо mucha ! ;)

И вам быстрого процесса, будем "место греть" :rolleyes: для вас.

Опубликовано (изменено)
И вам быстрого процесса, будем "место греть" :rolleyes: для вас.
Спасибо! конечно, хотелось бы приехать в январе-феврале уже на нагретое местечко,

а то я так думаю, это будут там самые "теплые" месяца :mellow:

Изменено пользователем Chebie
Оверквотинг

Каждый законченный этап открывает новые возможности

Опубликовано
Получили POVL (Киев). Кто сколько ждал паспорта с визами из киевского посольства в 2013? Как сейчас обстоят дела?

Поздравляю. Мы ждали чуть меньше недели. :flag-canada-10:

<noindex>line.gif</noindex>
Опубликовано
Может кто подскажет - сколько времени действительна PR виза?

PR карточка - 5 лет,

Иммиграционная виза - у всех по-разному. Зависит от срока действия медицины, паспорта.

Опубликовано

А у мене взагалі дуже дивна ситуація вийшла! Віддала паспорт в посольство 5 березня, а завтра його тільки заберу з офісу fdx. Дуже хвилювалась, бо залишила свою sim в Канаді і думала як то вони зі мною звяжуться. Так 14.03 взагалі прийшла ТЕЛЕГРАМА ( я думала, що таким вже ніхто й не користується <_< ) А це хороша ідея вкладати адресу зворотньої відправки до докементів! :icon_yes: От така то історія!

Опубликовано
А у мене взагалі дуже дивна ситуація вийшла! Віддала паспорт в посольство 5 березня, а завтра його тільки заберу з офісу fdx. Дуже хвилювалась, бо залишила свою sim в Канаді і думала як то вони зі мною звяжуться. Так 14.03 взагалі прийшла ТЕЛЕГРАМА ( я думала, що таким вже ніхто й не користується <_< ) А це хороша ідея вкладати адресу зворотньої відправки до докементів! :icon_yes: От така то історія!

Так Вы отправляли паспорт из Канади и вложили в пакен обратую накладную?

Опубликовано
'Toxec' Ні, я повинна була повернутись на Україну раніше, бо ПОВЛ прийшов неочікувано, тому паспорт в посольство занесла особисто і проплатила за доставку, мені ще охоронець сказав, що вони оформлять документи за 1-2 дні. Тому я дивиюсь, чому вони не зв"язались зі мною через альтернативний номер який був вказаний в аплікаціях??!! Віза в паспорті була вже 6 брезня! (тобто за день), а отримала тільки що :huh: Тому варто дійсно вкладати адресу якщо у когось схожа ситуація як у мене!
Опубликовано
'Toxec' Ні, я повинна була повернутись на Україну раніше, бо ПОВЛ прийшов неочікувано, тому паспорт в посольство занесла особисто і проплатила за доставку, мені ще охоронець сказав, що вони оформлять документи за 1-2 дні. Тому я дивиюсь, чому вони не зв"язались зі мною через альтернативний номер який був вказаний в аплікаціях??!! Віза в паспорті була вже 6 брезня! (тобто за день), а отримала тільки що :huh: Тому варто дійсно вкладати адресу якщо у когось схожа ситуація як у мене!

Дякую!

Опубликовано

Вот и я переживаю, везу маму в Киев получить визу (она у нас в Канаде - спонсорство ждала). Планируем управиться за две недели с визой - реально? Обратные билеты уже на руках. Успеть бы.

Подскажите, пожалуйста, мы киевляне - нужно ли через курьера доставку оформлять? или лучше самим забирать паспорт?

Опубликовано
Вот и я переживаю, везу маму в Киев получить визу (она у нас в Канаде - спонсорство ждала). Планируем управиться за две недели с визой - реально? Обратные билеты уже на руках. Успеть бы.

Подскажите, пожалуйста, мы киевляне - нужно ли через курьера доставку оформлять? или лучше самим забирать паспорт?

Такая же ситуация, нам сказали в посольстве вложить обратный билет в пакет документов. Говорят что дней за 6-10 делают, но могут и за 14 сделать. Но я не рискую буду брать на дней 18-20. И конечно лучше забрать лично:)

Опубликовано

Ну, будем надеяться. Билеты вложу обязательно, еще и письмо напишу с просьбой ускорить процесс. Спасибо большое всем. :icon_yes: Отпишусь когда вернемся. Может кому-то еще эта информация будет полезна.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...