Гость Katyaaa Опубликовано 1 июля, 2013 Жалоба Опубликовано 1 июля, 2013 Я правильно розумію, цим країнам ,що вище перечислено в будь якому випадку потрібна транзитна віза, Україна туди не входить? Тобто я можу її отримати в аеропорту ,звичайно якщо офіцер порахує за потрібне? В мене просто рейс Варшава- Лондон (Хітроу) , і пересадка в Лондоні ( Лутон )на Ліссабон (Португалія) ,тобто потрібно змінити аеропорт, чи велика ймовірність ,що мені не дадуть цю 24 годинну візу? Можливо хтось літав вже так? підскажіть будь ласка. Цитата
но-шпа Опубликовано 3 июля, 2013 Жалоба Опубликовано 3 июля, 2013 Я правильно розумію, цим країнам ,що вище перечислено в будь якому випадку потрібна транзитна віза, Україна туди не входить? Тобто я можу її отримати в аеропорту ,звичайно якщо офіцер порахує за потрібне? В мене просто рейс Варшава- Лондон (Хітроу) , і пересадка в Лондоні ( Лутон )на Ліссабон (Португалія) ,тобто потрібно змінити аеропорт, чи велика ймовірність ,що мені не дадуть цю 24 годинну візу? Можливо хтось літав вже так? підскажіть будь ласка. Вы гражданка какой страны? И резидент какой? Если все это Украина, то вот что сказано You can transit the UK airside without a visa if: - you are a national of a country that is not in the list below If you do not meet any of the above requirements, you must get a direct airside transit visa before you can transit the UK airside. Украина в списке есть. Здесь. <noindex>ukba.homeoffice.gov.uk</noindex> Выбираете транзит, Украина, Украина. И увидите дальнейшие действия. Цитата "Но не самое ли это позорное невежество - думать, что знаешь то, чего не знаешь?" Платон