uliana007 Опубликовано 18 июля, 2015 Жалоба Опубликовано 18 июля, 2015 Доброго всім дня. Знайшла тему про косметологію в Канаді. Хотіла б дізнатися де можна вивчитися на косметолога в Канаді? Чи є якісь спеціальні курси, чи може в коледжі є спеціальності по косметології? як потім з роботою. Відгукніться хто в курсі справ! Буду дуже вдячна Цитата
Starcrafter Опубликовано 18 июля, 2015 Жалоба Опубликовано 18 июля, 2015 Шукайте відповідні программи в коледжах Канади. Профессія ліцензована, простими курсами невідкрутитесь. Цитата Ужо в Канадии
uliana007 Опубликовано 18 июля, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 18 июля, 2015 а потрыбно мати медичну освыту? Цитата
11Nika11 Опубликовано 20 июля, 2015 Жалоба Опубликовано 20 июля, 2015 Доброго всім дня. Знайшла тему про косметологію в Канаді. Хотіла б дізнатися де можна вивчитися на косметолога в Канаді? Чи є якісь спеціальні курси, чи може в коледжі є спеціальності по косметології? як потім з роботою. Відгукніться хто в курсі справ! Буду дуже вдячна А вы уже в Канаде? Если - да, то в каком статусе? Занимались ли до этого косметологией или чем-то похожим? и что именно вы будете брать как базу? Цитата
Starcrafter Опубликовано 20 июля, 2015 Жалоба Опубликовано 20 июля, 2015 Я не зустрічав вимогу наявності медичної освіти для зарахування на програму з косметології. Цитата Ужо в Канадии