JC18 Опубликовано 18 августа Жалоба Опубликовано 18 августа Я планую поїздку із Варшави до Києва. Буду вдячний за відповіді на такі запитання: - який автобус чи маршрутка найкомфортніші? - якщо їхати поїздом, які поїзди мають СВ вагони та наскільки вони не вбиті? - також, якщо їхати поїздом у СВ вагоні, можна доїхати одним поїздом чи доведеться робити пересадки по дорозі? Наперед вдячний! Цитата
Davidoff Опубликовано Среда в 12:03 Жалоба Опубликовано Среда в 12:03 По автобусах не підкажу, але їх є багато. Прямий потяг 67/68 Варшава-Київ: можете купити квиток в режимі одномісного купе. Потяги Хелм-Київ: там їх 3 чи 4 на день, і в усіх є вагони СВ. До Хелма під кожен з них є відповідний потяг ПКП. Цитата
npu Опубликовано 10 часов назад Жалоба Опубликовано 10 часов назад В 18.08.2025 в 2:59 AM, JC18 сказал: Я планую поїздку із Варшави до Києва. Буду вдячний за відповіді на такі запитання: - який автобус чи маршрутка найкомфортніші? - якщо їхати поїздом, які поїзди мають СВ вагони та наскільки вони не вбиті? - також, якщо їхати поїздом у СВ вагоні, можна доїхати одним поїздом чи доведеться робити пересадки по дорозі? Наперед вдячний! Из автобусов, как минимум Ecolines/Автолюкс и Flixbus + стопятсот меньших перевозчиков. Цитата https://acreports.blog/