-
Всем участникам!
-
О чём говорят
-
От Chuvak · Опубликовано
Я тільки не розумію, чи як задовільнити пункт про Дружина має JDG. Чи повинен бути певний рівень прибутку? Якщо його немає, то чи буде достатньо виписки з рахунку з банку про те, що там є кошти, або Заяву мою (чоловіка) про те, що я утримую дружину фінансово і що вона ще отримує підтримку від родини? Наскільки я розумію, то "zaświadczenie z ewidencji działalności gospodarczej" є інформацією з CEIDG про те, що дружина має JDG? я вірно розумію? -
От punder · Опубликовано
Скільки +/- в Кракові чекати на довуд після подання? -
От Artur24 · Опубликовано
Тогда Вам нужно не думать, а подавать, потому что еще немного и устава про денежный сбор за подачу будет поставлена на голосование в сейме, и 1600 злотых нужно будет заплатить. -
От fregat222 · Опубликовано
З Угорщини емігрувала рекордна кількість громадян У 2023 році 41 300 угорців покинули країну У 2023 році 41 300 угорців покинули країну. Це рекордний максимум з 2010 року. Про це пише 444.hu. Загалом з 2010 року 367 515 угорців покинули країну. Угорські журналісти порівнюють таку еміграцію з тим, якби повністю зникли Дебрецен і Сегед – друге та третє за кількістю населення міста Угорщини. За даними видання, найпопулярніший напрямок еміграції для угорців – Австрія. Вона вийшла на перше місце протягом останніх шести-семи років. До 2018 року емігранти здебільшого обирали Німеччину. З 2010 року понад 124 000 угорців емігрували до Австрії, а 104 000 до Німеччини. Майже 53 000 громадян відправились до Великобританії. Нідерланди, Швейцарію та інші країни обрали понад 86 000 осіб. Джерело -
От Chuvak · Опубликовано
Я думаю що 40% - це досить багато. Враховуючи, що вимоги, фактично, відсутні. Ще й подача з Польщі, якщо маєш карту побиту, безкоштовна. Я думаю так подати дружину - через президента RP. Нічого не втрачаю, поки чекає на "2 роки шлюбу з поляком". Якщо прийде негативна децизія, то подасть на сталий побит за 2 роки, а потім через Воєводу.
-