Alona777 Опубликовано 18 июня, 2018 Жалоба Опубликовано 18 июня, 2018 При покупке отеля и подобного бизнеса в Европе, есть много опасных мест, которые не входят в аудиторскую проверку. До того как смотреть бухгалтерию, нужно проверить все моменты, перечисленные в видео. Они могут свести на нет, самую лучшие экономические показатели по доходности. <noindex> </noindex> Цитата
AdelinaDantes Опубликовано 1 июля Жалоба Опубликовано 1 июля Alona777, дякую за таку важливу інформацію. Цитата
AdelinaDantes Опубликовано 1 час назад Жалоба Опубликовано 1 час назад Вітаю, друзі! Хочу додати ще пару слів. Зараз багато хто замислюється про купівлю бізнесу в Європі, але справді варто бути обережним — не тільки через юридичні ризики, а й через те, як далі розвивати справу, особливо якщо мова про онлайн-присутність. Я сам з цим зіткнувся, коли купив невеликий проєкт і зрозумів, що без якісних послуг з просування сайту важко залучити клієнтів і вийти на прибуток. Мені допоміг ресурс https://itforce.ua/kompleksne-prosuvannya-saytu/ — працюють комплексно і зрозуміло пояснюють, що і навіщо роблять. Тож якщо плануєте бізнес і хочете уникнути підводних каменів, варто подумати і про цей аспект. Цитата