aleks240979 Опубликовано 28 апреля, 2017 Жалоба Опубликовано 28 апреля, 2017 Добрый день, форумчане. Такой вопрос в голове. Можно ли подавать документы в консульство на рабочую карту, имея при этом открытую рабочую визу Польши? Цитата
Njango Опубликовано 30 апреля, 2017 Жалоба Опубликовано 30 апреля, 2017 Добрый день, форумчане. Такой вопрос в голове. Можно ли подавать документы в консульство на рабочую карту, имея при этом открытую рабочую визу Польши? Подаватися не можна, бо одночасно 2 робочі візи неможна мати. Чеський консул обов'язково попросить закрити польську візу. P. S. На робочу карту в 2017 -ліміт 10000 дозволів. Цитата
aleks240979 Опубликовано 1 мая, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 1 мая, 2017 Подаватися не можна, бо одночасно 2 робочі візи неможна мати. Чеський консул обов'язково попросить закрити польську візу. P. S. На робочу карту в 2017 -ліміт 10000 дозволів. Читал) вот и надеюсь. Документы чехам-заводу передал ещё в январе, до сих пор у них где то бродят( трясу завод, они говорят что в МВД ЧР находятся( Спрашиваю почему там, ведь я ещё не подал их тут в консульство, молчат(( Вот и думаю, может поехать пока в Поольшу поработать, а когда будет дата подачи у нас, приехать закрыть визу Польскую и подать доки в консульство ЧР . Цитата
Njango Опубликовано 4 мая, 2017 Жалоба Опубликовано 4 мая, 2017 Читал) вот и надеюсь. Документы чехам-заводу передал ещё в январе, до сих пор у них где то бродят( трясу завод, они говорят что в МВД ЧР находятся( Спрашиваю почему там, ведь я ещё не подал их тут в консульство, молчат(( Вот и думаю, может поехать пока в Поольшу поработать, а когда будет дата подачи у нас, приехать закрыть визу Польскую и подать доки в консульство ЧР . 1. В такому випадку без проблем, можна їхати в Польщу і потім закрити цю візу коли треба. 2. Ситуація з робочими картами весною змінилась. Тепер (на співбесіду) в консульство, записує чеський роботодавець (раніше сам повинен був записатись) і він надсилає консульству всі документи. Вам тільки мають зателефонувати з консульства і запросити на співбесіду. Раніше документи повинні були розглядатись 3 міс в Чехії+3 міс в Україні, а зараз мабуть 5-6 міс в Чехії. P.S. Зараз сам працюю в Польщі по карті побиту і чекаю на трудову карту/документи від лютого Цитата
aleks240979 Опубликовано 4 мая, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 4 мая, 2017 1. В такому випадку без проблем, можна їхати в Польщу і потім закрити цю візу коли треба. 2. Ситуація з робочими картами весною змінилась. Тепер (на співбесіду) в консульство, записує чеський роботодавець (раніше сам повинен був записатись) і він надсилає консульству всі документи. Вам тільки мають зателефонувати з консульства і запросити на співбесіду. Раніше документи повинні були розглядатись 3 міс в Чехії+3 міс в Україні, а зараз мабуть 5-6 міс в Чехії. P.S. Зараз сам працюю в Польщі по карті побиту і чекаю на трудову карту/документи від лютого Я жду так же) с января. Товарищ уехал за 4 месяца. В ноябре начал сбор документов, 2 февраля подал и 23 за визой поехал! Цитата
Njango Опубликовано 5 мая, 2017 Жалоба Опубликовано 5 мая, 2017 Я жду так же) с января. Товарищ уехал за 4 месяца. В ноябре начал сбор документов, 2 февраля подал и 23 за визой поехал! Роботодавець мій, сам вже запутався з цими нововведеннями. Казав чекати, чекати ... чекати. Поки вирішують , казали шо можна по пробувати на 3 міс поїхати(напевно по сезонні й візі), і після того їм легше буде зробити документи. В кінці травня знов їм по дзвоню .... Цитата
adatum Опубликовано 12 июня, 2017 Жалоба Опубликовано 12 июня, 2017 Зараз сам працюю в Польщі по карті побиту і чекаю на трудову карту/документи від лютого А можно получать ВНЖ Чехии (трудовую карту) при наличии действующего ВНЖ Польши (карта побыту)? Цитата