Перейти к содержанию

dimitri

Сесія у Відні, листопад 2016 року

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Думаю, що ви знаєте, що у листопаді цього року у Відні буде проходити сесія роботодавців з Манітоби. Ось офіційне повідомлення <noindex>http://www.immigratemanitoba.com/mpnp-info...vienna-austria/</noindex>

А тепер увага!

Якщо ви підходите на 100% вимогам програми (вік, професія, стаж роботи, мінімальний рівень мови і т.д.), але вас не відібрали з якихось причин, будь ласка, надішліть інформацію про вас (дуже коротке резюме і результат тесту IELTS) на емейл Іміграційного комітету Конгресу Українців Канади immigration(собака)uccmb.ca з проханням включити вас до списку учасників сесії у Відні. Цей комітет спробує подати список людей з України, щоб вони мали змогу відвідати сесію.

Основна вимога - ви маєте на 100% відповідати критеріям програми та сесії.

Сьогодні з"явилась новина, що Конгрес Українців Канади у провінції Манітоба починає тіснішу співпрацю з провінційною програмою іміграції.

В темі емейлу пишіть "Session in Vienna, Austria".

Ще прохання: пишіть відразу на вказаний емейл, не пишіть мені в приват.

Опубликовано
Думаю, що ви знаєте, що у листопаді цього року у Відні буде проходити сесія роботодавців з Манітоби. Ось офіційне повідомлення <noindex>http://www.immigratemanitoba.com/mpnp-info...vienna-austria/</noindex>

А тепер увага!

Якщо ви підходите на 100% вимогам програми (вік, професія, стаж роботи, мінімальний рівень мови і т.д.), але вас не відібрали з якихось причин, будь ласка, надішліть інформацію про вас (дуже коротке резюме і результат тесту IELTS) на емейл Іміграційного комітету Конгресу Українців Канади immigration(собака)uccmb.ca з проханням включити вас до списку учасників сесії у Відні. Цей комітет спробує подати список людей з України, щоб вони мали змогу відвідати сесію.

Основна вимога - ви маєте на 100% відповідати критеріям програми та сесії.

Сьогодні з"явилась новина, що Конгрес Українців Канади у провінції Манітоба починає тіснішу співпрацю з провінційною програмою іміграції.

В темі емейлу пишіть "Session in Vienna, Austria".

Ще прохання: пишіть відразу на вказаний емейл, не пишіть мені в приват.

Дякуємо за інформацію!!! А чи можна відправити їм листа з прохання відвідати сессію у Вені, Австрія так як у нас є професія з переліку тих що подані для Маніли , Філіпіни?

Опубликовано
Дякуємо за інформацію!!! А чи можна відправити їм листа з прохання відвідати сессію у Вені, Австрія так як у нас є професія з переліку тих що подані для Маніли , Філіпіни?

пробуйте!

Опубликовано
пробуйте!

Ви впевненні що в листопаді? Тому що я ось побачив: If you are successful in securing an interview, you will be responsible for your own travel to meet with us and prospective employers in Vienna, Austria during the month of October 2016.

Опубликовано
Ви впевненні що в листопаді? Тому що я ось побачив: If you are successful in securing an interview, you will be responsible for your own travel to meet with us and prospective employers in Vienna, Austria during the month of October 2016.

7-14 November, 2016

Опубликовано

Імміграційний комітет Провінційної Ради Конгресу Українців Канади (КУК) подав 7 людей на сесію. 6 з 7 отримали запрошення від імміграційних офіцерів. Нагадаю, що ці люди самостійно подавались, але їх не відібрали, хоча вони і на 99-100% відповідали вимогам програми. Однак, через співпрацю КУК (Манітоба) і MPNP, ці люди отримали таку можливість.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...