Перейти к содержанию

mutant

Чемодан Vs Bla Bla Car

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Користувався я бла бла каром 3 рази.Перший раз дуже добре ,машина забрала нас з хати і завезла в краківський аеропорт.Другий раз машина з блаблакару мала забрати мене з аеропорта модліна.Приїхало чудо страшне,старе на польських номерах,водій наш.В салоні все зашмельцовано і смердить солярою,відать запасну в каністрі возить.Ми з великим страхом сіли в то корито .Через 10 кілометрів злетів ремінь з генератора,а чудо каже шо можем пробувати доїхати,на вулиці вже вечоріло.Заставив я його завести нас на автовокзал заходній і розпрощався з чудом.Потім була тяжка дорога автобусом 14 годин.Третій раз блаблакаровець забрав нас з аеропорта жешівського.Водій з дружиною чудові люди,машина хороша.АЛЕ.Їм треба було сат з якогось товару забрати і стали в окрему чергу і застрягли там ,а на вулиці 25 морозу.В результаті вийшло тих самих 14 годин .Тепер зайшов знову на той блалакар,а там повний ахтунг.Повідомлення спочатку модеруються,а потім відсилаються перевозчику.Аби дістати номер телефону перевізника я маю зарезервувати місця,розрахуватись за це своєю візою чи інакшою карточкою.Який нормальний чоловік буде вводити дані своєї карточки в цю шарашкіну кантору!?

Ну в назві теми я переборщив з vs.Просто на цьому форумі випадково десь колись можуть співпасти інтереси людей.

Тому я роблю заявку перший.Хто буде їхати з Варшави до Львова 31-го жовтня зранку?Нас двоє.Про ціну домовимся.

Знову зайшов в той блабла ,а там таке повідомлення.

<noindex>b3134e3868f5.png</noindex>

А ключ от квартиры......

Опубликовано

Кому на Вроцлав чи Щецін треба в понеділок-вівторок?Виїзд з Іванофранківської чи Львівської області.Машина зручна,недавно пригнана з німеччини,пробіг 50 т.к.Підстроємся під бажання клієнта.Можна частково змінити маршрут якщо буде їхати 3 особи.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...