Bilochka Опубликовано 16 июля, 2015 Жалоба Опубликовано 16 июля, 2015 Шановні форумчани, можливо таке питання вже лунало, не можу в пошуку знайти. Ситуація така - маю на руках децизію про видачу карти побиту - карту видадуть невідомо коли, а потрібно поїхати в Україну - підкажіть є можливість, що мене назад пропустять у Польщу без візи, але з децизією? Як ні - як правильно тоді все оформити? Подаватися знову на візу? Якого типу тоді? Буду дуже ВДЯЧНА! Цитата
chuburinka Опубликовано 16 июля, 2015 Жалоба Опубликовано 16 июля, 2015 Шановні форумчани, можливо таке питання вже лунало, не можу в пошуку знайти. Ситуація така - маю на руках децизію про видачу карти побиту - карту видадуть невідомо коли, а потрібно поїхати в Україну - підкажіть є можливість, що мене назад пропустять у Польщу без візи, але з децизією? Як ні - як правильно тоді все оформити? Подаватися знову на візу? Якого типу тоді? Буду дуже ВДЯЧНА! http://forum.chemodan.ua/index.php?showtop...%F6%E8%E7%E8%FF Цитата Szczęście jest zawsze tam, gdzie je człowiek widzi. (Henryk Sienkiewicz)