kaplun2 Опубликовано 23 сентября, 2014 Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2014 Доброго всім дня, склалась така ситуація : я дуже хочу працювати в Польші, знаходив багато фімр , але вони хочуть гроші на перед(не хочеться бути лохом) . Також знайшой фірму якій гроші взагалі не треба платить , але саме по моїй ваканціі (кухар) роботодавці не можуть чекати поки я зроблю візу(странно якось , якщо честно). Сказали зробіть собі візу і ми вас відправимо через три дня , якщо буде ваканція. Але ж я не можу зробити візу без запрошення. І тепере я вирішив геть в крайність піти . Хочу зіставить резюме і відправить роботодавцям відразу на пряму в Польшу . Можливо когось зацікавлю. Так сутуація яка, хочу що б хтось допоміг з перекладом, і самим виглядом резюме(можливо якось відрізняеться від українського).Таким чином буде більший шанс на задовільну реакцію роботодавця(якщо воно буде зіставлене грамотно). Якщо навіть не знайдеться того хто зможе допомогти , буду намагатися сам (google translator ).В любому випадку я його якось зіставлю(дуже хочу працювати в Польші). Але з вашою допомогою буде якісніше. Можливо навіть порада якась по самостійному працевлаштуванні в Полюшу, чи реально це і т.д. Дякую Вам за увагу. Цитата
Julia29 Опубликовано 23 сентября, 2014 Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2014 kaplun2 сказал: Доброго всім дня, склалась така ситуація : я дуже хочу працювати в Польші, знаходив багато фімр , але вони хочуть гроші на перед(не хочеться бути лохом) . Також знайшой фірму якій гроші взагалі не треба платить , але саме по моїй ваканціі (кухар) роботодавці не можуть чекати поки я зроблю візу(странно якось , якщо честно). Сказали зробіть собі візу і ми вас відправимо через три дня , якщо буде ваканція. Але ж я не можу зробити візу без запрошення. І тепере я вирішив геть в крайність піти . Хочу зіставить резюме і відправить роботодавцям відразу на пряму в Польшу . Можливо когось зацікавлю. Так сутуація яка, хочу що б хтось допоміг з перекладом, і самим виглядом резюме(можливо якось відрізняеться від українського).Таким чином буде більший шанс на задовільну реакцію роботодавця(якщо воно буде зіставлене грамотно). Якщо навіть не знайдеться того хто зможе допомогти , буду намагатися сам (google translator ).В любому випадку я його якось зіставлю(дуже хочу працювати в Польші). Але з вашою допомогою буде якісніше. Можливо навіть порада якась по самостійному працевлаштуванні в Полюшу, чи реально це і т.д. Дякую Вам за увагу. Добрий день, я звісно не експерт у цьому питанні, бо самі шумаємо варіанти роботи в Польші. Але уважно прочитавши форум, дійшли висновки, що краще самому дзвонити роботодавцю або спілкуватися з ним по приїзду(спочатку поїхати по тур.візі). Самостійно знайти роботу реально, тому приклад не один десяток історій. Цитата Бог трудности дает не как помеху, а как ступеньку на пути к успеху. Ты перед ними не сгибай колени, увидишь не преграды, а ступени.
kaplun2 Опубликовано 23 сентября, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2014 Julia29 сказал: Добрий день, я звісно не експерт у цьому питанні, бо самі шумаємо варіанти роботи в Польші. Але уважно прочитавши форум, дійшли висновки, що краще самому дзвонити роботодавцю або спілкуватися з ним по приїзду(спочатку поїхати по тур.візі). Самостійно знайти роботу реально, тому приклад не один десяток історій. читав що по тур. візі роботу легальну не знайти , а поляки такого не люблять Цитата
Julia29 Опубликовано 23 сентября, 2014 Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2014 kaplun2 сказал: читав що по тур. візі роботу легальну не знайти , а поляки такого не люблять Ви маєте на увазі, там зразу и залишитись? звісно, так не вийде, треба буде вертатись додому і виїжджати вже по робочій візі. Цитата Бог трудности дает не как помеху, а как ступеньку на пути к успеху. Ты перед ними не сгибай колени, увидишь не преграды, а ступени.
Lenochk@ Опубликовано 23 сентября, 2014 Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2014 kaplun2 сказал: Доброго всім дня, склалась така ситуація : я дуже хочу працювати в Польші, знаходив багато фімр , але вони хочуть гроші на перед(не хочеться бути лохом) . Також знайшой фірму якій гроші взагалі не треба платить , але саме по моїй ваканціі (кухар) роботодавці не можуть чекати поки я зроблю візу(странно якось , якщо честно). Сказали зробіть собі візу і ми вас відправимо через три дня , якщо буде ваканція. Але ж я не можу зробити візу без запрошення. І тепере я вирішив геть в крайність піти . Хочу зіставить резюме і відправить роботодавцям відразу на пряму в Польшу . Можливо когось зацікавлю. Так сутуація яка, хочу що б хтось допоміг з перекладом, і самим виглядом резюме(можливо якось відрізняеться від українського).Таким чином буде більший шанс на задовільну реакцію роботодавця(якщо воно буде зіставлене грамотно). Якщо навіть не знайдеться того хто зможе допомогти , буду намагатися сам (google translator ).В любому випадку я його якось зіставлю(дуже хочу працювати в Польші). Але з вашою допомогою буде якісніше. Можливо навіть порада якась по самостійному працевлаштуванні в Полюшу, чи реально це і т.д. Дякую Вам за увагу. Во-первых, распрощайтесь с мыслью о написании резюме с помощью он-лайн переводчика - получиться такая бредятина, что Вами точно никто не заинтерессуется. Написание резюме на польском - это работа не 1 часа. Нужно выискивать в объявлениях работодателей формулировки обязанностей, чтобы написать это так, как это звучит по-польски. Во-вторых, внешне резюме ничем не отличается, разделы все те же: личные даные, образование, опыт работы, дополнительная инфа о способностях и курсах, хобби. В конце обязательно должна быть дописка, что Вы согласны, чтобы Ваши личные данные были использованы в процессе трудоустройства... В-третьих, поварам действительно не слышала, чтобы высылали приглашения...Если бы уже Вы были в Польше, то тогда работу нашли бы быстрее...Потому что на расстоянии как Вы убедите работодателя в своей квалификации? По скайпу ж не будете демонстрировать мастерство куховариния? Так что идея Ваша неплохая, но мало шансов на реализацию с Вашей профессией... Цитата
AnnaSui Опубликовано 23 сентября, 2014 Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2014 kaplun2 сказал: Доброго всім дня, склалась така ситуація : я дуже хочу працювати в Польші, знаходив багато фімр , але вони хочуть гроші на перед(не хочеться бути лохом) . Також знайшой фірму якій гроші взагалі не треба платить , але саме по моїй ваканціі (кухар) роботодавці не можуть чекати поки я зроблю візу(странно якось , якщо честно). Сказали зробіть собі візу і ми вас відправимо через три дня , якщо буде ваканція. Але ж я не можу зробити візу без запрошення. І тепере я вирішив геть в крайність піти . Хочу зіставить резюме і відправить роботодавцям відразу на пряму в Польшу . Можливо когось зацікавлю. Так сутуація яка, хочу що б хтось допоміг з перекладом, і самим виглядом резюме(можливо якось відрізняеться від українського).Таким чином буде більший шанс на задовільну реакцію роботодавця(якщо воно буде зіставлене грамотно). Якщо навіть не знайдеться того хто зможе допомогти , буду намагатися сам (google translator ).В любому випадку я його якось зіставлю(дуже хочу працювати в Польші). Але з вашою допомогою буде якісніше. Можливо навіть порада якась по самостійному працевлаштуванні в Полюшу, чи реально це і т.д. Дякую Вам за увагу. +1 к тому что лучше в Вашей ситуации искать работу на месте. Повара достаточно востребованы. Еще могу от себя добавить, исходя из своего опыта, гораздо больше отзывов на резюме, если в нём указан польский номер телефона. На меил почти никто из работодателей не пишет, если пишут, то очень маленький процент. Почти все звонят, если их заинтересовало резюме, приглашают на розмову. Поэтому я считаю что Вам правильно советуют, приехать и на месте за недели две вполне реально найти работу. Потом выехать за рабочей визой. Цитата