arv Опубликовано 23 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 23 августа, 2014 Привет, Знаю что некоторые мне скажут парсить в поисках ответа форум, но думаю вопрос мой оправдан. Тут советуется море разных материалов по IELTS, но лично меня выложенная сотня ссылок скорее вводит в заблуждение чем помогает. Может ли кто то на личном опыте посоветовать одну конкретную книгу или книги которые он реально прочитал и прошел а не просто скачал себе в архив. Интерессует для продвинутого уровня (для меня) и для начинающего (моя жена). Спасибо! Цитата
Bob_pretender Опубликовано 28 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 28 августа, 2014 Все залежить від того, що у вас "кульгає". Якщо граматика - однозначно Murphy R. English Grammar in Use. 2012 4-ed. Якщо підтягуєте словниковий запас - комбіную Lingualeo та Anki. Підготовка до формату екзамену - Cambridge Practice Tests for IELTS, їх вже є 9 книжок, Ace The IELTS (general). Плюс аудіокниги, фільми в оригіналі, радіо - відпрацювання на слух. Читання - онлайн-газети <noindex>http://www.theguardian.com</noindex>, New Scientist Говоріння - ходжу на розмовний клуб, спілкуюся з дружиною англійською, та й так при нагоді стараюся спілкуватися з носіями мови. А от райтінг. Тут халепа, бо для нього потрібен викладач, який перевірятиме ессе. Тут самостійно ніяк. Цитата ...but nevertheless, I'll be back!
arv Опубликовано 1 сентября, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 1 сентября, 2014 А есть тут вообще люди сдавшие на 8? В смысле хотелось бы понять какому уровню знаний это соответствует? Цитата
Bob_pretender Опубликовано 11 сентября, 2014 Жалоба Опубликовано 11 сентября, 2014 Пройдіть безкоштовний онлайн тест або скачайте собі офіційні екзаменаційні книжки, самостійно можете оцінити Reading i Listening. Відніміть від цієї цифри 0,5-1 бал - будете мати ОРІЄНТОВНИЙ overall. Чому віднімати - Reading i Speaking зазвичай даються гірше, тому ймовірність, що вони будуть вищими - досить невелика. В кращому випадку вони будуть такого ж рівня. Цитата ...but nevertheless, I'll be back!