Gora Опубликовано 11 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 11 августа, 2014 Доброго дня. Пропоную 16 чи 17 серпня організувати першу форумівку десь в центрі. Наприклад о год 13 біля Фонтану в ринку. Прошу почати обговорення, якщо є бажаючі. Програма зустрічі: 1.Можна для початку присісти в SPIZ і походу все придумається само собою . 2...файне кіно 3...роковий, джазовий чи концерт камерної музики... 4... театр. 5... пікнік за містом на озері або в горах. і так далі А дальше залежить від нас. Можем одного прекрасного дня і на Монблані опинитисяю То говорю по власному досвіду. Пишіть, пропонуйте. Реєстрація учасників прям тут., і список буде поповнюватись теж тут. Цитата Погляд направлений в перспективу це половина успіху .........
Cosinus Опубликовано 11 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 11 августа, 2014 Підтримую ідею, тільки дати не підходять. Цитата
Gora Опубликовано 11 августа, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 11 августа, 2014 Підтримую ідею, тільки дати не підходять. А коли підходить? Можна на наступний уікен чи серед тижня. А взагалі коли набереться ще пару охочих то дату урегулюємо Доречі ми з дітьми. Так що дітям морозиво а батькам по бажанню. Цитата Погляд направлений в перспективу це половина успіху .........
Cosinus Опубликовано 11 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 11 августа, 2014 Нас двоє, але поки що без діток) Підходять наступні вихідні (або пт) Цитата
nichiporuk Опубликовано 11 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 11 августа, 2014 Доброго дня. Пропоную 16 чи 17 серпня організувати першу форумівку десь в центрі. Наприклад о год 13 біля Фонтану в ринку. Прошу почати обговорення, якщо є бажаючі. Програма зустрічі: 1.Можна для початку присісти в SPIZ і походу все придумається само собою . 2...файне кіно 3...роковий, джазовий чи концерт камерної музики... 4... театр. 5... пікнік за містом на озері або в горах. і так далі А дальше залежить від нас. Можем одного прекрасного дня і на Монблані опинитисяю То говорю по власному досвіду. Пишіть, пропонуйте. Реєстрація учасників прям тут., і список буде поповнюватись теж тут. Ми бажаючі! Тільки ми ще не "там", будемо після 25го :-) Ми – це 2 + 3є дітей Цитата
stels1 Опубликовано 14 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 14 августа, 2014 Так на коли зустріч запланували? Цитата
Gora Опубликовано 14 августа, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 14 августа, 2014 Так на коли зустріч запланували? Так як цього тижня ні, то тоді в суботу 23 серпня година десь по обіді 14.30 - 15 в сам раз. А пізніше і nichiporuk підтягнеться Поки літо файне то треба здибатися. Цитата Погляд направлений в перспективу це половина успіху .........
lady82 Опубликовано 15 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 15 августа, 2014 Так як цього тижня ні, то тоді в суботу 23 серпня година десь по обіді 14.30 - 15 в сам раз. А пізніше і nichiporuk підтягнеться Поки літо файне то треба здибатися.Мы можем на любые выходные я ,муж и 2-е деток Цитата
lifebbs Опубликовано 18 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 18 августа, 2014 а мы уже уехали... по прошествии 3 недель не вставил город. центр красивый, но бомжи и мусор портят все видимо не наше Цитата
Elenushka Опубликовано 18 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 18 августа, 2014 а мы уже уехали... по прошествии 3 недель не вставил город. центр красивый, но бомжи и мусор портят все видимо не наше А далеко уехали? если не секрет конечно Цитата
Gora Опубликовано 18 августа, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 18 августа, 2014 а мы уже уехали... по прошествии 3 недель не вставил город. центр красивый, но бомжи и мусор портят все видимо не наше В самом деле жаль что уехали (, удачи вам!!! Так вот напишу по руски потому что знаю что не все люди с Беларуси знают украинский, ну и не только. В суботу 23 августа сосотоится встреча ворумчан во Вроцлаве. Время сбора учасников встречи 14.30-15.00 на центральной площади Рынек возле фонтана. Програма минимум "Довільна, почнем з меншого - пива від "SPIZ" Думаю тут все ясно Далее по ходу действий Регестрируйтесь кто желает направить жизнь в еще одну интересную сторону. Так от нас вже є 5 дорослих та троє дітей (нема з кимлишити, усі бабусі дома) Супер!!! Помало збирається гарна компанія. Gora - 2 + 3 Льоліка. lady82 - ? Ви скопіювали моє повідомлення але не сказали чи будете Yarik_2013 - 1 Cosinus - 2 nichiporuk - ? Цитата Погляд направлений в перспективу це половина успіху .........
Yarik_2013 Опубликовано 19 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 19 августа, 2014 Думаю со мной пойдет мой коллега с Узбекистана еще +1 В самом деле жаль что уехали (, удачи вам!!! Так вот напишу по руски потому что знаю что не все люди с Беларуси знают украинский, ну и не только. В суботу 23 августа сосотоится встреча ворумчан во Вроцлаве. Время сбора учасников встречи 14.30-15.00 на центральной площади Рынек возле фонтана. Програма минимум "Довільна, почнем з меншого - пива від "SPIZ" Думаю тут все ясно Далее по ходу действий Регестрируйтесь кто желает направить жизнь в еще одну интересную сторону. Так от нас вже є 5 дорослих та троє дітей (нема з кимлишити, усі бабусі дома) Супер!!! Помало збирається гарна компанія. Gora - 2 + 3 Льоліка. lady82 - ? Ви скопіювали моє повідомлення але не сказали чи будете Yarik_2013 - 1 Cosinus - 2 nichiporuk - ? Цитата
lifebbs Опубликовано 19 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 19 августа, 2014 А далеко уехали? если не секрет конечно вернулись в варшаву. тут осматриваемся более позитивный город на мой взгляд. ну и как столица, больше денег сюда вбухивают, почище, каждый вечер какие-нить ивенты проходят.. ну и за счет того, что центра в понимании вроцлава тут нет, видимо все подозрительные элементы плавно рассеяны по городу, и от этого они глаза не мозолят и ведут себя более тихо ) хз. везде свои нюансы Цитата
lady82 Опубликовано 19 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 19 августа, 2014 Думаю мы тоже сможем это 2 взрослых+2 деток Цитата
nichiporuk Опубликовано 19 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 19 августа, 2014 Думаю мы тоже сможем это 2 взрослых+2 деток мы пока под вопросом. Напишу в пятницу или субботу утром. Цитата
virtuon Опубликовано 19 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 19 августа, 2014 Как с работой реально найти? Цитата
Lweno4ek Опубликовано 20 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 20 августа, 2014 Меня не забудьте))) Цитата
Gora Опубликовано 20 августа, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 20 августа, 2014 Напевно треба буде чуть чуть зсувати пару столиків. Нас стало на 5 человек больше ! Gora - 2 + 3 Льоліка. lady82 - 2 + 2 детей Yarik_2013 - 1 Lweno4ek - 1+ Вы будете сами? Cosinus - 2 nichiporuk - ? Цитата Погляд направлений в перспективу це половина успіху .........
nichiporuk Опубликовано 21 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 21 августа, 2014 Напевно треба буде чуть чуть зсувати пару столиків. Нас стало на 5 человек больше ! nichiporuk - ? Gora, Ігор, 90% буду, з одним хлопцем Цитата
dborovik Опубликовано 21 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 21 августа, 2014 В самом деле жаль что уехали (, удачи вам!!! Так вот напишу по руски потому что знаю что не все люди с Беларуси знают украинский, ну и не только. В суботу 23 августа сосотоится встреча ворумчан во Вроцлаве. Время сбора учасников встречи 14.30-15.00 на центральной площади Рынек возле фонтана. Програма минимум "Довільна, почнем з меншого - пива від "SPIZ" Думаю тут все ясно Далее по ходу действий Регестрируйтесь кто желает направить жизнь в еще одну интересную сторону. Так от нас вже є 5 дорослих та троє дітей (нема з кимлишити, усі бабусі дома) Супер!!! Помало збирається гарна компанія. Gora - 2 + 3 Льоліка. lady82 - ? Ви скопіювали моє повідомлення але не сказали чи будете Yarik_2013 - 1 Cosinus - 2 nichiporuk - ? Я новенький на форуме, а во Вроцлаве уже около месяца. С удовольствием встречусь с земляками. Так что я буду +1. Цитата
Yarik_2013 Опубликовано 21 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 21 августа, 2014 Yarik_2013 =2. Буду с коллегой с Узбекистана. Напевно треба буде чуть чуть зсувати пару столиків. Нас стало на 5 человек больше ! Gora - 2 + 3 Льоліка. lady82 - 2 + 2 детей Yarik_2013 - 1 Lweno4ek - 1+ Вы будете сами? Cosinus - 2 nichiporuk - ? Цитата
fireman Опубликовано 22 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 22 августа, 2014 Привет всем, если встреча будет в воскресенье, то еще пару человек подтянется Цитата
Yarik_2013 Опубликовано 22 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 22 августа, 2014 В последний день как по мне уже нет смысла переносить. Привет всем, если встреча будет в воскресенье, то еще пару человек подтянется Цитата