MykolaNikolaichuk Опубликовано 22 июля, 2014 Жалоба Опубликовано 22 июля, 2014 В мене є автомобіль. Я не власник, проте вписаний в доручення, як повіренна особа разом з своїми батьком та братом. Хочу їхати на цьому авто в Польщу. З власного досвіду знаю що можуть бути проблеми з Українською стороною з відсутністю власника - минулого року на іншому авто не хотіли пускати (мотивуючись тим, що я без згоди власника щось незаконне з авто зроблю), але мої колеги з якими я їхав виріхили питання- знайшовся хтось свій, та пустили. Питання: - Яка зараз ситуація з перевозом машини без властика. Особливо цікавлять приклади з практики. - Якщо це зробити законно, то можливо хтось має посилання на закони України. Хочу підготувати нормативно-правову "страховку" для таких ситуацій. Дякую за відповіді. P.S. про відповідну обовязкову страховку для машини я знаю. Цитата
halabala Опубликовано 22 июля, 2014 Жалоба Опубликовано 22 июля, 2014 Здравствуйте! Много раз ездил в Польшу по доверенности. Обычно на границе спрашивают есть ли с собой доверенность или какой-то там командировочный лист. Один раз просили показать. Бывало и такое, что меня просили показать доверенность, а ее с собой не было. Обещали не пропустить, но в итоге пропускали без предъявления доверенности. Я просто говорил, чтоб не компостировали мозг и занимались работой. Не забудьте оформить зеленую карту. Поляки каждый раз ее проверяют на границе. Успехов! Цитата