Перейти к содержанию

volklife

Перевозка велосипеда в польському потязі

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброго дня всім. Не знайшов потрібної інформації і вирішив запитати. Хочеться покататись на своему велосипеді по Кракову. Ціни на білети потягом я оглянув на сайті PKP, а ось ціни на перевіз велосипеду не знайшов. Чи може хтось підсказати або де подивитись або ціну підсказати ? І чи реально скажімо велотуристу заночувати десь за містом в палатці ? Чи це грозить штрафом ? Може хтось знає місця для ночівлі велотуристу за містом Краків ?

Опубликовано
Доброго дня всім. Не знайшов потрібної інформації і вирішив запитати. Хочеться покататись на своему велосипеді по Кракову. Ціни на білети потягом я оглянув на сайті PKP, а ось ціни на перевіз велосипеду не знайшов. Чи може хтось підсказати або де подивитись або ціну підсказати ? І чи реально скажімо велотуристу заночувати десь за містом в палатці ? Чи це грозить штрафом ? Може хтось знає місця для ночівлі велотуристу за містом Краків ?

Точно без проблем заночевать с палаткой можно в кемпингах, там и душ и туалет и кухня и т.д. По остальному - не подскажу.

Можно как вариант взять напрокат велосипед уже в Кракове, прямо на улице во многих местах по городу есть станции проката. Возможно это будет даже дешевле, чем перевозка своего велосипеда.

Опубликовано

Доплата 5/7/10 злотых и можно доплатить прямо в поезде.

Почти во всех поездах есть предусмотреное место для перевоза велосипедов.

Подробнее<noindex> тут</noindex> и <noindex>тут</noindex>.

Опубликовано

Lweno4ek, дякую за відповідь. Якщо я буду купувати квиток через інтернет, як мені взнати чи є у вагоні місце для велосипеда. Чи він буде їхати в іншому вагоні. Щось трошки я цього не зрозумів. І плюс я так розумію, за велосипед я оплачую кондуктору у вагоні ?

Опубликовано
Lweno4ek, дякую за відповідь. Якщо я буду купувати квиток через інтернет, як мені взнати чи є у вагоні місце для велосипеда. Чи він буде їхати в іншому вагоні. Щось трошки я цього не зрозумів. І плюс я так розумію, за велосипед я оплачую кондуктору у вагоні ?

А там прямо на сайте пишет

post-42549-1403759156_thumb.png

Опубликовано

Lweno4ek, дякую за відповідь. Це скріншот з PKР ? Чи якийсь інший сайт ? Тобто якщо на сайті буде писатись, що перевоз велосипеда доступний, то може бути у тому самомому вагоні, де буду я сидіти, а якщо ні то може бути спеціальний вагон ? Мені перед посадкою потрібно знайти провідника, щоб уточнити де поставити велосипед ?

Опубликовано
Lweno4ek, дякую за відповідь. Це скріншот з PKР ? Чи якийсь інший сайт ? Тобто якщо на сайті буде писатись, що перевоз велосипеда доступний, то може бути у тому самомому вагоні, де буду я сидіти, а якщо ні то може бути спеціальний вагон ? Мені перед посадкою потрібно знайти провідника, щоб уточнити де поставити велосипед ?

Да pkp.pl

Вы по ссылочкам 2мя постами выше ходили?

Там же написано - в специальном купе или в первом или последнем тамбуре.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...