volklife Опубликовано 25 июня, 2014 Жалоба Опубликовано 25 июня, 2014 Доброго дня всім. Не знайшов потрібної інформації і вирішив запитати. Хочеться покататись на своему велосипеді по Кракову. Ціни на білети потягом я оглянув на сайті PKP, а ось ціни на перевіз велосипеду не знайшов. Чи може хтось підсказати або де подивитись або ціну підсказати ? І чи реально скажімо велотуристу заночувати десь за містом в палатці ? Чи це грозить штрафом ? Може хтось знає місця для ночівлі велотуристу за містом Краків ? Цитата
valerav Опубликовано 25 июня, 2014 Жалоба Опубликовано 25 июня, 2014 Доброго дня всім. Не знайшов потрібної інформації і вирішив запитати. Хочеться покататись на своему велосипеді по Кракову. Ціни на білети потягом я оглянув на сайті PKP, а ось ціни на перевіз велосипеду не знайшов. Чи може хтось підсказати або де подивитись або ціну підсказати ? І чи реально скажімо велотуристу заночувати десь за містом в палатці ? Чи це грозить штрафом ? Може хтось знає місця для ночівлі велотуристу за містом Краків ? Точно без проблем заночевать с палаткой можно в кемпингах, там и душ и туалет и кухня и т.д. По остальному - не подскажу. Можно как вариант взять напрокат велосипед уже в Кракове, прямо на улице во многих местах по городу есть станции проката. Возможно это будет даже дешевле, чем перевозка своего велосипеда. Цитата
volklife Опубликовано 25 июня, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 25 июня, 2014 valerav, дякую за відповідь. Я про прокат також думав. Може ще хтось щось підскаже про ціни перевезення. Дякую. Цитата
Lweno4ek Опубликовано 25 июня, 2014 Жалоба Опубликовано 25 июня, 2014 Доброго дня всім. Не знайшов потрібної інформації і вирішив запитати. Хочеться покататись на своему велосипеді по Кракову. Ціни на білети потягом я оглянув на сайті PKP, а ось ціни на перевіз велосипеду не знайшов. Чи може хтось підсказати або де подивитись або ціну підсказати ? І чи реально скажімо велотуристу заночувати десь за містом в палатці ? Чи це грозить штрафом ? Може хтось знає місця для ночівлі велотуристу за містом Краків ? Доплата 5/7/10 злотых и можно доплатить прямо в поезде. Почти во всех поездах есть предусмотреное место для перевоза велосипедов. Подробнее<noindex> тут</noindex> и <noindex>тут</noindex>. Цитата
volklife Опубликовано 25 июня, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 25 июня, 2014 Lweno4ek, дякую за відповідь. Якщо я буду купувати квиток через інтернет, як мені взнати чи є у вагоні місце для велосипеда. Чи він буде їхати в іншому вагоні. Щось трошки я цього не зрозумів. І плюс я так розумію, за велосипед я оплачую кондуктору у вагоні ? Цитата
Lweno4ek Опубликовано 26 июня, 2014 Жалоба Опубликовано 26 июня, 2014 Lweno4ek, дякую за відповідь. Якщо я буду купувати квиток через інтернет, як мені взнати чи є у вагоні місце для велосипеда. Чи він буде їхати в іншому вагоні. Щось трошки я цього не зрозумів. І плюс я так розумію, за велосипед я оплачую кондуктору у вагоні ? А там прямо на сайте пишет Цитата
volklife Опубликовано 26 июня, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 26 июня, 2014 Lweno4ek, дякую за відповідь. Це скріншот з PKР ? Чи якийсь інший сайт ? Тобто якщо на сайті буде писатись, що перевоз велосипеда доступний, то може бути у тому самомому вагоні, де буду я сидіти, а якщо ні то може бути спеціальний вагон ? Мені перед посадкою потрібно знайти провідника, щоб уточнити де поставити велосипед ? Цитата
Lweno4ek Опубликовано 26 июня, 2014 Жалоба Опубликовано 26 июня, 2014 Lweno4ek, дякую за відповідь. Це скріншот з PKР ? Чи якийсь інший сайт ? Тобто якщо на сайті буде писатись, що перевоз велосипеда доступний, то може бути у тому самомому вагоні, де буду я сидіти, а якщо ні то може бути спеціальний вагон ? Мені перед посадкою потрібно знайти провідника, щоб уточнити де поставити велосипед ? Да pkp.pl Вы по ссылочкам 2мя постами выше ходили? Там же написано - в специальном купе или в первом или последнем тамбуре. Цитата
volklife Опубликовано 26 июня, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 26 июня, 2014 Так читав. Просто перепитав, як правельніше. Просто перший раз планую покататись на польських потягах і взяти з собою велосипед. Дякую. Цитата
roman24 Опубликовано 26 июня, 2014 Жалоба Опубликовано 26 июня, 2014 Подскажите, а регитрируются ли велосипеды и должны ли быть у них номера, как, например, в Германии? Цитата "Achte nicht nur auf das, was andere tun, sondern auch auf das, was sie unterlassen"
Lweno4ek Опубликовано 26 июня, 2014 Жалоба Опубликовано 26 июня, 2014 Подскажите, а регитрируются ли велосипеды и должны ли быть у них номера, как, например, в Германии? Не надо. Только мопеды Цитата