Перейти к содержанию

MykolaNikolaichuk

Вихідний день 9.06.14

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Мені призначили співбесіду на Карту Поляка для дитини на понеділок на 9:30. В Україні це вихідний. На минулому тижні, коли телефонував за візовою інформацією, мені сказали, що в понеділок не можна забрати візу, бо вихідний. Тепер мене гризе сумління: раптом на КП теж вихідний, і даремно 240км проїду з Хмельницького, та й ще дитина маленька 1.5р вимучиться даремно. Хто володіє якою інформацією, прошу написати.

Опубликовано
Мені призначили співбесіду на Карту Поляка для дитини на понеділок на 9:30. В Україні це вихідний. На минулому тижні, коли телефонував за візовою інформацією, мені сказали, що в понеділок не можна забрати візу, бо вихідний. Тепер мене гризе сумління: раптом на КП теж вихідний, і даремно 240км проїду з Хмельницького, та й ще дитина маленька 1.5р вимучиться даремно. Хто володіє якою інформацією, прошу написати.

Да, вихідний.

На дошці оголошень у них висить об"ява- 9, 19 і 30 червня консулат не працює.

А чого вам взагалі туди пертися, ще й з дитиною? Запишіться на виїзний прийом консула в Хмельницькому на липень.

Опубликовано
Да, вихідний.

На дошці оголошень у них висить об"ява- 9, 19 і 30 червня консулат не працює.

А чого вам взагалі туди пертися, ще й з дитиною? Запишіться на виїзний прийом консула в Хмещьницькому на липень.

Пошвидше хочемо зробити КП, плануємо пореїхати до Польщі. Дякую за інформацію. Тепер думаю, як вони могли призначити співбесіду на вихідний день - помилилися хіба. Якщо так, то це не серйозно і безвідповідально. А якщо дійсно чекають на співбесіду, то як я буду виглядати зі своєю причиною відсутності (сказали ж на 9.06)?

Можливо хтось з форумчан теж записаний на завтра? Хоча шанс невеликий, що так.

Опубликовано

Прийняли документи. В консулаті був вихідний, але консул приймав записаних на КП. Запізнився на 1.5год, бо чекав, щоб вранці додзвонитися до них та перепитати. Але все пройшло спокійно та швидко. Вертаюся та думаю собі- що погано вивчений нашою Українською бюрократичною системою, тому й виникають такі сумніви...

Тему можна закрити.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...