MykolaNikolaichuk Опубликовано 8 июня, 2014 Жалоба Опубликовано 8 июня, 2014 Мені призначили співбесіду на Карту Поляка для дитини на понеділок на 9:30. В Україні це вихідний. На минулому тижні, коли телефонував за візовою інформацією, мені сказали, що в понеділок не можна забрати візу, бо вихідний. Тепер мене гризе сумління: раптом на КП теж вихідний, і даремно 240км проїду з Хмельницького, та й ще дитина маленька 1.5р вимучиться даремно. Хто володіє якою інформацією, прошу написати. Цитата
Floridor Опубликовано 8 июня, 2014 Жалоба Опубликовано 8 июня, 2014 Мені призначили співбесіду на Карту Поляка для дитини на понеділок на 9:30. В Україні це вихідний. На минулому тижні, коли телефонував за візовою інформацією, мені сказали, що в понеділок не можна забрати візу, бо вихідний. Тепер мене гризе сумління: раптом на КП теж вихідний, і даремно 240км проїду з Хмельницького, та й ще дитина маленька 1.5р вимучиться даремно. Хто володіє якою інформацією, прошу написати. Да, вихідний. На дошці оголошень у них висить об"ява- 9, 19 і 30 червня консулат не працює. А чого вам взагалі туди пертися, ще й з дитиною? Запишіться на виїзний прийом консула в Хмельницькому на липень. Цитата
MykolaNikolaichuk Опубликовано 8 июня, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 8 июня, 2014 Да, вихідний. На дошці оголошень у них висить об"ява- 9, 19 і 30 червня консулат не працює. А чого вам взагалі туди пертися, ще й з дитиною? Запишіться на виїзний прийом консула в Хмещьницькому на липень. Пошвидше хочемо зробити КП, плануємо пореїхати до Польщі. Дякую за інформацію. Тепер думаю, як вони могли призначити співбесіду на вихідний день - помилилися хіба. Якщо так, то це не серйозно і безвідповідально. А якщо дійсно чекають на співбесіду, то як я буду виглядати зі своєю причиною відсутності (сказали ж на 9.06)? Можливо хтось з форумчан теж записаний на завтра? Хоча шанс невеликий, що так. Цитата
MykolaNikolaichuk Опубликовано 9 июня, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 9 июня, 2014 Прийняли документи. В консулаті був вихідний, але консул приймав записаних на КП. Запізнився на 1.5год, бо чекав, щоб вранці додзвонитися до них та перепитати. Але все пройшло спокійно та швидко. Вертаюся та думаю собі- що погано вивчений нашою Українською бюрократичною системою, тому й виникають такі сумніви... Тему можна закрити. Цитата