Гость buzia1919 Опубликовано 14 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2014 Що таке карта постійного побиту (КСП - Karta Stalego Pobytu)? Це документ, який підтверджує, що Польща є вашим постійним місцем проживання. КСП видається на 10 років, після чого потрібно поміняти фото на наступних 10 років. Що дає КСП: • Більше не потрібно відкривати візу для в’їзду в країни Шенгенської зони. • Через 5 років після отримання КСП Ви можете отримати громадянство. • Не потрібно виробляти дозвільні документи для легальної роботи. • Можливість безплатного навчання в школах та ВУЗах. • Можливість покупки та оформлення нерухомостей на себе (в тому числі завдяки іпотечному кредиту). • Можливість оформлення на себе автотранспорту. • Користування з державних програм по підтримці купівлі житла. • Можливість реєстрації підприємницької діяльності, закладення фірми. • Право на безкоштовну невідкладну медичну допомогу. • Та багато іншого. Хто може отримати Карту Сталого Побиту: • Особи, які мають Польське походження (якщо в свідоцтві про народження, в графі національність, у Ваших батьків або дідуся–бабусі є запис Полька або Поляк та в інших випадках). • Особи, в яких чоловік і жінка є громадянами Польщі або мають Карту Сталого Побиту. • Особи які протягом 5-ти років перебували в Польщі на підставі Карт Тимчасового Побиту. 17:45:53 Цитата
olefiroff Опубликовано 14 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2014 Соверншенно новая информациция, а мы то не в курсе дела были Цитата
homocorvidens Опубликовано 14 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2014 Соверншенно новая информациция, а мы то не в курсе дела были Она не только "новая", но и бредовая Цитата
roman24 Опубликовано 15 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 15 мая, 2014 Она не только "новая", но и бредовая Просим закрыть тему. Цитата "Achte nicht nur auf das, was andere tun, sondern auch auf das, was sie unterlassen"
Gora Опубликовано 15 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 15 мая, 2014 Просим закрыть тему. Як для інформації то навіть дуже позитивна тема. Наоборот треба щоб автор доповнив, наприклад загальний перелік документів який потрібно для подачі. Розмір фото і.т.д. Чи наприклад може дитина (новонароджена яка не має карти поляка) отримати сталий побут на підставі карти поляка батька, якщо мама карти поляка не може мати, а йде на загальних засадах? То я про своє Можливі типові колізії при подачі доків. Що робити щоб унеможливити виникнення останніх або принаймі зменшити шанси та бути готовим. Про існування теми "Сталый побут на основании польского происхождения - вопросы и ответы..." Я в курсі. але місце де сконцентрована основна інфа теж не є зле, якщо без мусору. Модератор може потім все непотрібне включаючи моє повідомлення стрети а інформацію в чистому вигляді залишити. Цитата Погляд направлений в перспективу це половина успіху .........
Lweno4ek Опубликовано 15 мая, 2014 Жалоба Опубликовано 15 мая, 2014 Як для інформації то навіть дуже позитивна тема. Наоборот треба щоб автор доповнив, наприклад загальний перелік документів який потрібно для подачі. Розмір фото і.т.д. Чи наприклад може дитина (новонароджена яка не має карти поляка) отримати сталий побут на підставі карти поляка батька, якщо мама карти поляка не може мати, а йде на загальних засадах? То я про своє Можливі типові колізії при подачі доків. Що робити щоб унеможливити виникнення останніх або принаймі зменшити шанси та бути готовим. Про існування теми "Сталый побут на основании польского происхождения - вопросы и ответы..." Я в курсі. але місце де сконцентрована основна інфа теж не є зле, якщо без мусору. Модератор може потім все непотрібне включаючи моє повідомлення стрети а інформацію в чистому вигляді залишити. Только автор не в зуб ногой по теме. Про слово помоЩ уже промолчу, тем более что в списке ошибки в каждом пункте. Цитата