Перейти к содержанию

Гость buzia1919

Карта Сталего Побыту (помощ)

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Що таке карта постійного побиту (КСП - Karta Stalego Pobytu)?

Це документ, який підтверджує, що Польща є вашим постійним місцем проживання. КСП видається на 10 років, після чого потрібно поміняти фото на наступних 10 років.

Що дає КСП:

• Більше не потрібно відкривати візу для в’їзду в країни Шенгенської зони.

• Через 5 років після отримання КСП Ви можете отримати громадянство.

• Не потрібно виробляти дозвільні документи для легальної роботи.

• Можливість безплатного навчання в школах та ВУЗах.

• Можливість покупки та оформлення нерухомостей на себе (в тому числі завдяки іпотечному кредиту).

• Можливість оформлення на себе автотранспорту.

• Користування з державних програм по підтримці купівлі житла.

• Можливість реєстрації підприємницької діяльності, закладення фірми.

• Право на безкоштовну невідкладну медичну допомогу.

• Та багато іншого.

Хто може отримати Карту Сталого Побиту:

• Особи, які мають Польське походження (якщо в свідоцтві про народження, в графі національність, у Ваших батьків або дідуся–бабусі є запис Полька або Поляк та в інших випадках).

• Особи, в яких чоловік і жінка є громадянами Польщі або мають Карту Сталого Побиту.

• Особи які протягом 5-ти років перебували в Польщі на підставі Карт Тимчасового Побиту.

17:45:53

Опубликовано
Просим закрыть тему.

Як для інформації то навіть дуже позитивна тема. Наоборот треба щоб автор доповнив, наприклад загальний перелік документів який потрібно для подачі. Розмір фото і.т.д. Чи наприклад може дитина (новонароджена яка не має карти поляка) отримати сталий побут на підставі карти поляка батька, якщо мама карти поляка не може мати, а йде на загальних засадах? То я про своє :)

Можливі типові колізії при подачі доків. Що робити щоб унеможливити виникнення останніх або принаймі зменшити шанси та бути готовим.

Про існування теми "Сталый побут на основании польского происхождения - вопросы и ответы..." Я в курсі. але місце де сконцентрована основна інфа теж не є зле, якщо без мусору. Модератор може потім все непотрібне включаючи моє повідомлення стрети а інформацію в чистому вигляді залишити.

Погляд направлений в перспективу це половина успіху .........

Опубликовано
Як для інформації то навіть дуже позитивна тема. Наоборот треба щоб автор доповнив, наприклад загальний перелік документів який потрібно для подачі. Розмір фото і.т.д. Чи наприклад може дитина (новонароджена яка не має карти поляка) отримати сталий побут на підставі карти поляка батька, якщо мама карти поляка не може мати, а йде на загальних засадах? То я про своє :)

Можливі типові колізії при подачі доків. Що робити щоб унеможливити виникнення останніх або принаймі зменшити шанси та бути готовим.

Про існування теми "Сталый побут на основании польского происхождения - вопросы и ответы..." Я в курсі. але місце де сконцентрована основна інфа теж не є зле, якщо без мусору. Модератор може потім все непотрібне включаючи моє повідомлення стрети а інформацію в чистому вигляді залишити.

Только автор не в зуб ногой по теме. Про слово помоЩ уже промолчу, тем более что в списке ошибки в каждом пункте.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...