Перейти к содержанию

Гость 380966302146

можливі варіанти еміграції до канади

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

цікавить питання еміграції до канади які є варіанти виїзду для хлопця 24 роки з працевлаштуванням на будь яку роботу на освіту не спираюсь бо вона у мене не повна маю деплом водія кат В автослюсар від училеща і хореограф бакалавр від Львівського Державного Університету,маю досвід роботи у макдональсі на Україні 2 роки а також працював у нерухомості м.львів нажаль я без знання іноземних мов. буду вдячний якщо хтось зможе чимсь порадити, дякую.

Опубликовано
цікавить питання еміграції до канади які є варіанти виїзду для хлопця 24 роки з працевлаштуванням на будь яку роботу на освіту не спираюсь бо вона у мене не повна маю деплом водія кат В автослюсар від училеща і хореограф бакалавр від Львівського Державного Університету,маю досвід роботи у макдональсі на Україні 2 роки а також працював у нерухомості м.львів нажаль я без знання іноземних мов. буду вдячний якщо хтось зможе чимсь порадити, дякую.

Порада - вивчай англійську або французську. Без цього нічого не буде.

В Канаду не так вже й легко попасти, а не знаючи мови - майже неможливо.

У русских есть пословица "хорошо там, где нас нет"

А ведь и не поспоришь, там, где их нет - действительно хорошо

Опубликовано
нажаль я без знання іноземних мов. буду вдячний якщо хтось зможе чимсь порадити, дякую.

Не бачу жодного варiанту крiм одруження (або на мешканцi Канади, або на дiвчинi, яка могла би стати головним заявником по однiй з програм).

NOC 0111

14.09.2009 отправлен пакет в Сидней / 12.04.2011 POVL / 26.04.2011 Визы в паспортах

The show must go on!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...