Гость borshch Опубликовано 18 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 18 марта, 2014 Доброго всім дня. Я працюю програмістом і віднедавна почав цікавиитсь питанням професійної еміграції. Недавно наткнувся на тему в одному ІТ форумі про нову еміграційну програму в канадській провінції Нова Шотландія. Програма називається Regional Labour Market Demand. В описі цієї програми вказані досить доступні вимоги до кандидата Требования: 1)Иметь специальность из списка. Для местной публики представляют интерес следующие специальности: Information systems testing technicians Industrial engineering and manufacturing technologists and technicians Electrical and electronics engineering technologists and technicians Computer engineers (except software engineers and designers) Electrical and electronics engineers Mechanical engineers User support technicians Industrial and manufacturing engineers Software engineers and designers Information systems analysts and consultants Есть ещё электрики, сварщики и другие, смотрите весь список. 2)Возраст от 21 до 55 лет 3)Английский на уровне IELTS 5-4-5-5 (французский тоже можно). Вместо результатов языкового теста можно предоставить подтверждение о работе или получении образования в англо- или франкоязычной среде, но отправить на тест всё равно могут. 4)Легально находиться в стране проживания. 5)Иметь достаточную сумму на первое время. 6)Предоставить Employment and Settlement Plan. Так от в мене питання чи чув хтось щось про цю програмі? Чи це найкращий варіант для еміграції ? І основне чи хтось може порадити якусь перевірену компанію що займається еміграцією в Канаду. Бажано у Львові, але можна і в будь-якому місті Цитата
morkovka_zp Опубликовано 18 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 18 марта, 2014 варіант чудовий, але треба поспішати. квота дуже мала ось тема по цій програмі на цьому форумі http://forum.chemodan.ua/index.php?showtopic=70130 Цитата FSW 2013 (NOC 2146) Документы в Сиднее - 30.10.2013 Деньги сняты - 30.12.2013 PER - 15.01.2014 Документы в Киеве - 03.02.2014 Начало процесса - 02.05.2014 Медформы - 15.05.2014 Прошли медицину - 06.06.2014 ПОВЛ - 11.06.2014 Визы в паспортах - 20.06.2014 Landed immigrant - 22.08.2014
Гость borshch Опубликовано 18 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 18 марта, 2014 Точно, не помітив цієї теми. Тоді вже напевно не вийде в мене якщо квота 150 людей і треба поспішати. Бо я немаю наразі потрібної суми, думав це довготермінова програма і тільки починати розбиратись зараз. А порадити якісь перевірені компанії для консультацій по еміграції в Канаду можете? Можливо для програмістів є якісь хороші програми? Цитата