Перейти к содержанию

glukxp

Робота на фермі і еміграція.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброї пори доби шановні форумчани. Хочеться емігрувати в Канаду. Перечитав багато тем на форумі і зрозумів, що варіантів не так вже й багато для мого випадку. Коротоко про себе та дружину Мені 25 років, освіта вища економічна, за спеціальністю не працював. Дружині 24 освіта вища педадогічна, за освітою також не працювала. Звідси слідує, що по списку потрібних професій ми не підходимо :mellow: Варіант навчання трішки дорогувато для двох.

Нещодавно ми повернулися з Данії де працювали на молочній фермі 1.5 роки. Запропонували мені поїхати знову на молочну ферму в Канаду з можливою подальшою еміграцією. Яким чином я можу забрати з собою дружину в Канаду і чи може вона відразу зі мною їхати туди? І який подальший алгоритм дій для еміграції. Буду вдячний за Ваші відповіді, поради.

Опубликовано

Виходить поїхати я зможу сам. потім подати документи на еміграцію, після чого зможе приїхати до мене дружина(по open work permit?) після того як я подам документи на еміграцію і до отримання PR я мушу працювати на тій фермі, а вже потім йти навчатися чи на іншу роботу?

п.с. тобто варіанту що дружина їде відразу зі мною по даній вакансії не може бути?

Опубликовано
  glukxp сказал:
Виходить поїхати я зможу сам. потім подати документи на еміграцію, після чого зможе приїхати до мене дружина(по open work permit?) після того як я подам документи на еміграцію і до отримання PR я мушу працювати на тій фермі, а вже потім йти навчатися чи на іншу роботу?

п.с. тобто варіанту що дружина їде відразу зі мною по даній вакансії не може бути?

Можете поїхати разом з дружиною якщо у вас буде LMO та Job offer по NOKу 8253. Їй відкриють open work permit, якщо будите просити.

Опубликовано
  glukxp сказал:
після того як я подам документи на еміграцію і до отримання PR я мушу працювати на тій фермі, а вже потім йти навчатися чи на іншу роботу?

Відподіна одне з питаня я вже отримав. ДЯкую за допомогу. Залишилося ще одне питання(те що процитоване), хто що може сказати по суті питання?

Опубликовано
  glukxp сказал:
Відподіна одне з питаня я вже отримав. ДЯкую за допомогу. Залишилося ще одне питання(те що процитоване), хто що може сказати по суті питання?

это открытый вопрос, сам таким задавался, но конкретного никто так и не написал.

Опубликовано
  laborer сказал:
это открытый вопрос, сам таким задавался, но конкретного никто так и не написал.

- прилитаешь по ворк пермиту с LMO - работаешь пока не получишь PR (ветка мясокомбината) или находишь другого работодателя который (захочет) или уже имеет LMO

- прилитаешь по опен ворк пермиту (хотя я не уверен что это реально)- желательно работать до получения, да раньше уйти особо и не полуится (пока осмотришься, накопишь канадского опыта, возьмешь какие то референсы и т.д.)

Опубликовано

На даному етапі більш менш все зрозуміло. Якщо в когось будуть ще якісь коментраі буду радий почитати!

п.с. ДУмаю скоро зявляться нові запитання :lol:

Опубликовано
  glukxp сказал:
Якщо в когось будуть ще якісь коментраі буду радий почитати!

Вот тут была ситуация подобно тому о чем ты спрашиваешь http://forum.chemodan.ua/index.php?showtopic=68082

поинтерисуйся, может что то подскажут.

Опубликовано

Открываете сайты с работой. Там полно предложений работы на разных фермах. И я больше чем уверен, что резюме они получают очень редко. Это я к тому, что с опытом работы в Европе Вам дадут положительный ответ. Нужно только захотеть! Писать о том как уехать в Канаду тут даже нестоит.. Тут десятки если не сотни уже написанных аналогов. Учеба 50к.. Федералка 30к и.т.д. Но деньги это что..., а вот сколько усилий и личных сходств должно быть под иммиграционный процес это ого -го!! :(

Ищите работу с Украины и возможно Вам повезет!!

Последним покидаешь нашу страну, выключи свет в аэропорту!
Опубликовано
  ruslan13 сказал:
Открываете сайты с работой. Там полно предложений работы на разных фермах. И я больше чем уверен, что резюме они получают очень редко. Это я к тому, что с опытом работы в Европе Вам дадут положительный ответ. Нужно только захотеть! Писать о том как уехать в Канаду тут даже нестоит.. Тут десятки если не сотни уже написанных аналогов. Учеба 50к.. Федералка 30к и.т.д. Но деньги это что..., а вот сколько усилий и личных сходств должно быть под иммиграционный процес это ого -го!! :(

Ищите работу с Украины и возможно Вам повезет!!

Дякую за пораду. :icon_confused:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...